tjockvawa

Övning ger färdighet!

Publicerad 2012-07-24 15:14:33 i Allmänt

Som hon trälat!
Som hon tjurat! Som hon envist övat och tränat!
Som hon gråtit, som hon skrattat.
Som hon frysit, som hon svettats! Som hon älskat berömet, som hon skämts!
Som hon hoppats, som hon skrytit!
Som hon lääääängtat!
Men nu ääääntligen!
Idag släppte det, hon fixade det!
IDAG SIMMADE LITHEA 10 METER UTAN ATT STANNA!!
 
Pingvinen Silver:

Simprov: Märkestagaren ska simma 10 meter på grunt vatten.
Flytprov: Märkestagaren skall flyta 10 sekunder på grunt vatten.
Hopp-prov: Märkestagaren skall hoppa i vattnet från kanten. Provet utförs på grunt vatten.
Dopp-prov: Märkestagaren skall med båda händerna hämta föremål från botten. Provet utförs på grunt vatten.

Pappi!!

Publicerad 2012-07-21 10:18:09 i Allmänt

Idag kommer min älskade pappi hit en sväng!
Det är en... hmmm ...alltså en människa jag älskar högt! Så klart tänker ni. Men alltså han har inte alltid gjort de smartaste valen i sitt liv, han har ärligt talat gjort väldigt korkade val och varit ganska egosistik och det finns en hel drös med människor som "föraktar" honom. (Oj vilka fina ord jag kör med idag då...)
Men pappa är alltid pappa och jag håller honom om ryggen och försvarar honom, hjälper honom och ÄLSKAR HONOM!! Men det finns saker han gjort som jag inte tycker om, det finns val han gjort som jag tycker är riktigt illa, de finns situationer då han borde ha gjort väldigt annorlunda, men personen och den söta lilla gubben pappa, älskar jag ändå för den han är!
De jag tycker är mest illa om hos pappa är hans bihang, ragatan som alltid följer med, som är en riktigt psykopat och som inte släpper honom ur sikte, helst håller honom i handen hela tiden. Inte av kärlek så mycket (längre?) utan av avundsjuka! Hon är till och med avundsjuk och svartsjuk på hans barn och hans barns respektive!! Riktigt patetisk människa! USCH!
Men det ska bli roligt att få se pappa, krama honom och känna hans lukt! Mmmm Pappalukten!
Jaopp, jag är pappas lilla flicka!
 
...Eller okej, jag tar det tillbaka. Jag är inte hans LILLA flicka, jag är hans STORA flicka. Väldigt stora nu igen!
Jag får inte plats i några kläder och känner mej stort, tjock, ful och äcklig! Vågen har jag inte vågat ställa mej på nu på länge. Det är illa nu! Riktigt illa! Men jag har semester, är väl en riktg sommaralkis, och med alkoholen tillkommer även otroliga mängde med fel mat, godis och snacks. Hatar mej själv för just detta. Jag trivs annars, skönt med sovmornar, barnen har spring i benen och de dagar solen behagar titta fram är vi på badet och Lithea övar på att simma, hon är nära nu och jag är så stolt över min stora prinsessa! Hon kan nästan läsa, kan hela alfabetet, har en lös tand, cyklar skitbra och ska börja förskoleklass om en månad! JÖSSES AMALIA!!
Den lilla är bra söt oxå, och det kan jag tala om för er, är hennes räddning för den ungen är inne i världens trots! Kan inte minnas att det var så här överjäkligt med hennes syster, men å andra sidan kanske det inte riktigt var det, hon hade ju ingen storasyster att slå och vara avundsjuk på... Gick lättare att lirka med henne.
Kan väl inte påstå att storsessan är guds bästa barn alla gånger heller, hon har nån form av förpubertet och ger oss minst en gång om dagen en liten föraning om hur vi kommer ha det i huset den dagen hon blir tonåring...?! Uj uj uj.
Men som sagt jag trivs, vi har en underbar altan, det regnar ju en del men mellan skurarna kan man ju sitta där. Jag får ha min kärlek hemma om dagarna och vi har tid för varandra!
Det jag som sagt hatar är att jag är så feeeeeet!
 
Semestern är slut på måndag, dags att börja tänka sig för vad gäller mat och dryck igen, dags att börja röra på fläsket igen! Dagas att tappa 10 kilo! MINST! Dags att börja blogga lite oftare igen...
 
Puss på er alla där ute!

Buzzador!

Publicerad 2012-07-14 19:37:58 i Allmänt

 
Börja "Buzza" du oxå!!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.
 
Jag har varit med sedan 2007 mer eller mindre aktivt och bland annat har jag fått prova Kexchoklad, Fluxflorskölj och Kellog´s flingor!
Finns ingen hake, inga krav, utan är bara roligt!
 
Vill du vara med så skickar du bara din mailadress till mej så skickar jag en länk med mer info om hur du går till väga!
 
För tillfället "Buzzar" jag nu denna! Jag har köpt den för endast 200 kr, men man behöver absolut inte välja de kampanjer som kostar något! Jag gjorde det för att jag velat ha en eltandborste ett bra tag och priset var väldigt bra!!
 
Kramis
 

 

svettigt!

Publicerad 2012-07-07 13:23:50 i Allmänt

 
Snacka om att svetten lackar idag!
Jobbar i helgen sen semester två veckor!
Underbart!
 
Vi ska till Astrid Lindgrens värld. Det är väl allt vi hittills har planerat.
Jo o så ska jag PÅ EN ANSTÄLLNINGSINTERVJU!
Det är ju spännande och roligt men samtidigt kluvet, jag trivs bra där jag är... Men det finns ju för o nackdelar med allt...
 
Hemma på rast, snart dags att ge sig i väg o svettas igen.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela