tjockvawa

Medan andra skriver årskrönikor

Publicerad 2011-12-31 13:10:20 i Allmänt

...ska jag skriva en veckokrönika:
Måndag: 81,3 kilo
Tisdag: 80,3 kilo
Onsdag: 80,3 kilo
Torsdag: 79,7 kilo
Fredag: 79,6 kilo
Lördag: 79,1 kilo

Behöver jag berätta att jag är nöjd eller?

Jag hann med en promenad i måndags, en riktigt lång.
Sedan dess har jag inte hunnit eller orkat med så mycket träning då jag jobbat en hel del. 
Jag åt en riktigt god frukost idag, rostat bröd marmelad och skrev precis in det i checklistan, jösses, det blev 13 points! (Min frukostar brukar landa på 5-78 points i vanliga fall).
Men jag har joggat och promenerat på löpbandet nu på morgonen oxå och tänker äta 3-pointssoppa till lunch.
Jag har nästan alla mina Veckobonuspoints kvar och de aktivitetsbonuspointsen som jag trots allt lyckats tjäna in, det räcker ju en bit ikvälll i alla fall och jag tänker fira nyår med gott samvete!

Igår provade jag en av mina ringar igen, det går om man tar i mej sen fick jag nästan panik då det nästan var omöjligt att få av den igen!! Usch, måste nog tappa ett par kilo till för att de ska sitta okej, men så måste jag ju tappa ännu mer för att kunna ha dom på i sommar, för när det är varmt svullnar mina fingrar!!

Letade lite i garderoben idag och hittade ett svart fodral jag hade på mej på min 30-årsfest, vägde då ca 75 kilo. Hittade ett par glittriga silver-strumpbyxor och en kofta jag fått av en vän som oxå går i lite silver-glitter, det får bli kvällens outfit.
Spontan-for-iväg till barnklädesaffären med flickorna oxå nu på förmiddan och hittade en varsin nyårsklänning för halva priset åt dom och värsta läckra legginsen och koftor åt dom. Flickorna Andersson stora som små kommer känna sig ganska fina sista kvällen 2011!
(Ev kommer outfit-bild)

GOTT NYTT ÅR!

Måste skriva igen...

Publicerad 2011-12-29 08:19:19 i Allmänt

... så ni verkligen fattar!! JAG VÄGER 79,7 KILO!! Jag klarade mitt delmål och jag är så glad!!
Och väldigt motiverad nu till att bort ännu mer! Kanske kanske kanske kan det till och med hända att jag tänker mej för LITE på nyårsafton!

När jag mätte sist, som jag skrev att jag skulle göra fick jag oxå en glad överaskning! Eller jag fick fler glada överaskningar och en mindre glad. Överarmen visade 0,5 cm mer än sist, men det är ju så svårt att mäta där. Låret visade - 1 cm och resetn av mätställena (bröst, mage och rumpa) visade -3 till -3,5 cm. Detta är på en månad och jag är mycket nöjd!!

Har börjat fundera på nästa delmål och jag tror jag har en plan, ska bara fundera färdigt och tänka igenom ordentligt. Kanske presenterar jag min plan sista dagen på året.

Idag blir det jobb några timmar, sen stallet med Lithea, hennes pappa ska titta på för första gången idag! Imorgon är det jobb 9-15 och 16-21. Sen ledigt några dagar för att ladda upp inför nästa MASTODONTVECKA då jag jobbar varje dag utom torsdag!

GOTT SLUT PÅ 2011 VÄNNER!

Min plan...

Publicerad 2011-12-26 12:07:41 i Allmänt

Ska försöka förklara min plan för er den här veckan. Kanske kan det tyckas som fusk men men, lite får man fuska i så fall tycker jag!
Jag ska sköta mej den här veckan fram till nyårsafton då vi är bortbjudna och det SKA ätas och drickas en del, eftersom nyårsafton är så nära inpå måndag så kommer det åter igen stå plus på vågen på måndag eftersom jag av erfarnehet även vet att jag brukar lägga på mej extra mkt om jag dricker alkohol, vilket jag tänker att jag ska göra.
Men målet är ju att komma under 80-strecket till nyår och det är ju som sagt på lördag, därför kommer jag väga mej alla dagar fram till lördag och skriver sen i den lägsta vikten av dessa 5 vägtillfällena på måndag för då tänker jag inte ens kliva upp på vågen...
Så nu får ni hålla tummarna.

Idag var det 6 hekto plus. 81,3 kilo. Har alltså 1,4 kilo på 5 dagar att försöka skaka av mej... KAN gå!
Är nyss hemkommern från en lång skön promenad med en vän. Vi gick nästan en mil!

Jag blev inte direkt sjuk som jag hade misstankar om om jag är enormt snorig och nyser så helt kry är jag ju inte heller. Men lite jobb 4 dagar nu och lite promenader ska jag nog klara av!

P.s Provade ringarna men det gick inte. Ska prova igen när jag väger 78,0. Men ska ta o mäta mej lite nu.

Hej Hopp

Vill bara meddela att julen så här långt v...

Publicerad 2011-12-25 20:25:28 i Allmänt

Vill bara meddela att julen så här långt varit bra... Det kommer stå ett plus på vågen imorgon igen och jag får helt enkelt leva med det. Jag vet ju att veckan inte varit så bra matmässigt men så är det ju faktiskt bara jul en gång om året... Jag har en liten plan inför kommande vecka för att "fuska" mej till mitt delmål till nyår som fortfarande är att komma under 80-strecket... Kan vara så att det går även om det för tillfället ser lite mörkt ut... Har ju smygvägt mej lite idag o vet att det blir minst ett halvmil plus om inte ett mirakel sker under natten. Ha ha ha...???

På väg att bli sjuk kanske...?!

Publicerad 2011-12-22 09:07:25 i Allmänt

... Kan vara därför jag känt mej lite låg ett tag, men jag känner mej mer pigg idag ändå, kan kanske bero på att jag somnade i soffan innan nio igår och är lite mer utvilad idag, men jag känner oxå att det gör lite ont i halsen och en smygande huvudvärk är på G. Men med en panodil eller två tror jag att den här dagen oxå kommer svischa förbi!
Men det känns som det kommer bli en lite knölig, stressig men lång dag. Havanna får vara med "Moster" Zara och "kusin" Lexie medan Lithea och jag är på ridningen. Putter är på julfest med jobbet. Mattider förskjuts lite men det får helt enkelt bli en nödlösning idag. Men jag har skrivit in dagens mat i checklistan och det får plats, trots att nödlösningen på vägen hem ikväll heter Mc Donald´s...

En skön långpromenad innan jobbet igår och en stund på löpbanet på kvällen, idag springer jag omkring i ridhuset och får se det som dagens motion, imorgon är det jobb 7-16 och vilodag i motion tror jag.
Sen kanske man hitter med lite morgonmotion på julaftonsmorgon?!

Hinner väl inte blogga så mycket mer innan jul! Så GOD JUL mina vänner!!

Kram

Hängig, nere, trött...

Publicerad 2011-12-20 15:16:28 i Allmänt

Vet inte riktigt varför...? Trött är jag oxå.

Kanske beror det på att det varit en väldigt dålig matdag oxå.
Klassen hade avslutningsfika idag med räkmacka på fm. Visserligen beställde jag med grovt bröd. Men så kände jag att jag trots allt var tvungen att äta lunch på skolan eftersom jag inte klarar mej till i kväll och vad serveras idag då...? Jul-lunch så klart med janson, omelett, prinskorv köttbullar osv osv. Tog en normal portion och slutade när jag var mätt (stort för att vara jag) men det landar ju ändå på enormt mkt points! Några av klassisarna hade med sig kakor, knäck o godsaker till klassen, alla fikade och åt gott utom jag som endast tog några knäck fast jag egentligen inte borde eftersom jag är uppe i mina dagliga points redan och behöver spara vb till julafton.

Inget planerat till middag idag heller och det stör mej!! Har ju egentligen inga pp kvar för idag heller... En viktväktarsoppa kanske?

Imorgon jobbar jag så dum tid, 10:30 till 14:30 och jobbar man den tiden är ingen lunchrast inräknad... Vet inte hur jag ska lägga upp morgondagens matintag för det heller, känns ju lite tidigt med lunch kl 10 o lite sent 14:30.

Humöret borde vara på topp med tanke på de betygsnack jag haft idag! Men inte ens det väger upp... Hade ju ändå mina MVG på känn. Sista läraren (hon med demensprovet) pratade lite i gåtor och sa väl inte med hundra procent säkerhet att hon tänker ge mej MVG men som hon kände nu så lutade det mest åt det. Men så var hon tvungen att "landa" i det själv...? Finns med andra ord en risk att hon tänker ge mej VG! Usch då hesmak tanke... Ha ha ha

Klurar lite på hur jag ska lösa torsdagens ridning för Lithea oxå... Behöver barnvakt till Havanna då Putte ska ut o svira med jobbet. Ibland tar det emot att fråga farmor hela tiden... Får se. Kanske hoppar över ridningen en gång...?!

Har enorm träningsvärk efter gårdagens träning oxå och gissar att den kommer hålla i ett par dagar till och vara som värst imorgon. MEN jag måste se till att röra på fläsket mer innan julafton oxå då jag vet att jag tänker överstiga mina points och har tillåtelse att göra det samtidigt som jag sååå in ibomben gärna vill se den där 7:an som är så nära nu!
Funderar på när jag tänker våga prova mina ringar igen oxå. Väntar nog ett par kilo, till 79,0 i alla fall.

Ja, ja, nog om mej för idag.
Hur mår ni? Stressa inte för mycket nu och ta det lugn på vägarna!
Puss och Kram

 

Veckans vikt!

Publicerad 2011-12-19 22:20:18 i Allmänt

Jag är glad att kunna meddela att jag för tillfället endast har 8 hekto kvar till mitt delmål!
Vågen visade idag 80,7 kilo och det är en minskning sen förra veckan med hela 1,7 kilo!
Ser mönstret med träning eller inte träning... Alltså jag går ner mer de veckor jag inte hinner med lika mycket träning, det känns ju lite skumt. Men jag tänker försöka hinna med att träna ändå för i längden går jag ju ner fett utav det!
Hade en mysig förmiddag med mina barn, ett par vänner och så var barnens plastmorfar här en sväng.
Sen ringde jobbet och undrade om jag kunde jobba kväll, så jag ringde barnvakten farmor o som alltid ställer hon upp. Därför blev det att fort som attan ställa sig på löpandet för att hinna med träning som jag hade planerat att hinna med ikväll. Innan löpbandet blev det x antal sit up´s, armhävningar, kissande hunden, abslider-rull, o rygglyft.
En kollega till mej som sökt till polishögskolan gjorde för nån vecka sen ett av testen för att få komma in, och berättade innan för mej om hinderbanor o allt möjligt. Hon nämnde även att man måste kunna springa 2 km på 10 minuter för att klara testet, vilket hon oxå sa att "MAN LÄTT FIXAR(?!?)" Jösses tänkte jag. Gör man...?!
Så självklart var jag tvungen att prova för ett tag sen. Man fixar det INTE alls lätt!! Vet inte helt säkert om vårt löpband räknar hundra procent rätt heller, för jag tycker inte jag hinner komma långt de gånger jag nöter i över en timma, med jogg o promenad-varvat.
Man kan knappa in hastighet 10 som högst på vårt band, då tycker jag man springer jättefort och jag klarar att springa så fort kanske 3 minuter som längst. Brukar kunna jogga på 8:an ganska länge (rekord i streck är 27 min). Men om man joggar på 8:an kommer man inte ens 1,5 km på 10 min.
Det känns helt omöjligt i alla fall men det är mitt mål att fixa det till i vår då jag kan börja jogga ute...?
 
Vad tror ni? Klarar jag det?!
Klarde idag kanske 1,6-1,7 på 10 min. Tror det tog ca 12-13 min innan jag var uppe 2 km. o då var jag klippt slut!! Men jag tror det är annorlunda att jogga ute i naturen oxå!!??

Kram

Jihaaaaa! Vi har fått våra resultat på dem...

Publicerad 2011-12-18 21:03:59 i Allmänt

Jihaaaaa! Vi har fått våra resultat på demensprovet skickade till oss! Det gick så mycket bättre än jag någonsin kunnat tro! Fattar det knappt o är nästan lite rädd att hon skrivit fel resultat till fel person... Visserligen är det ett litet minustecken efter men det står ändock MVG!! Fattar ni hur lycklig man kan vara för ett MVG- ??? Som sagt: JIHAAAAA!

Känns som en bra helg!

Publicerad 2011-12-17 23:18:09 i Allmänt

Nej jag är nog kvar på banan! Men som sagt har det varit dåligt med ifyllandet av checklista.
Har ju skyllt på trasiga och sega datorer. Idag inhandlades äntligen en ny! Inget att skylla på längre med andra ord, så från och med måndag fyller jag i igen!
Men jag har ändå hållt mej inom ramarna tror jag och det känns som det kommer kunna att bli fina siffror till vägningen på måndag! Men så är ju inte helgen slut än... :p

Jobbat hela dagen idag och börjar känna mej ganska seg i skallen. Ska väl ta o bädda ner mej om jag kan slita mej från datorn. Det är ju så kul när man slipper sitta och vänta i minutrar på att saker och ting ska hända!!

Sa jag det förresten att jag fick tillbax den sista uppgiften i Etik igår oxå! Blev ett MVG på den vilket betyder MVG på hela kursen! Bara hålla tummarna för social omsorg oxå då för jag tror som sagt att jag har mitt MVG i Människan socialt och kulturellt som i en liten ask! Skulle ju vara så kul med "FULL POTT" hittills ( ja ja sen är det bara 5!! ämnen kvar till sista terminen).

Kram

Sega datorn

Publicerad 2011-12-15 22:09:03 i Allmänt

Ja nu sitter jag här ändå.
Hittade i alla fall att det inte heter ABslide, utan ABslideR...



Och för er som är nyfikna ang på demens-provet, så kan jag avslöja att jag fick hjärnsläpp, eller kalla det tillfällig demens om ni vill på en av de lättaste frågorna. Känns piss eftersom jag egentligen kunde svaret men helt enkelt inte kom på mer än hälften just när jag satt där. I övrigt så vet jag inte, var lite jobbiga frågor där det var mycket att skriva. Jag är oxå nyfiken o på tisdag går vi sista dagen den här terminen och får då förhoppningsvis proven tillbaka och mer betygsamtal.
I Etik får jag MVG (läraren skulle bara rätta den sista uppg. där men trodde nog att den i alla fall inte kunde sänka slutbetyget...) och jag skulle tycka det vore så roligt om jag fick det i Social omsorg (det vi hade prov i) och Människan socialt och kulturellt oxå för i så fall har hittils MVG på allt. I betygsnacket för några veckor sen i M.S.K låg jag på MVG och jag tror inte det har ändrats, betygsnacket på soc oms låg jag mellan VG o MVG sist, så jag hoppas att det det väger över på det högsta!
Men som sagt på tisdag får jag (och ni) veta!

Kram igen

Halkat lite ur spår kanske...? Nae, jag sk...

Publicerad 2011-12-15 20:46:20 i Allmänt

Halkat lite ur spår kanske...? Nae, jag sköter mej skapligt. Men jag har inte fyllt i checklista på ett par dagar... Och jag vet ju att jag borde det, går ju alltid bättre då men jag måste få skylla lite på att jag inte har nån normalt fungerande dator. Det tar på riktigt 20 min att starta den o varje gång man ska in på nån sida får man vänta 2-5 min innan sidan laddat klart. Det är riktigt irriterande! Men vi ska väl vart efter köpa en ny... Den andra pajade visst o gick inte att låga alls... Ibland lånar jag Puttes jobbdator när han har med den hem. Men jag ska bättra mej på checklistafronten på måndag då det är en viktig vecka. Måste ju sköta maten ordentligt så jag kan unna mej på julafton! Dåligt med träning den här veckan men igår hann jag med 10 min på Löpbandet o situp's armhävningar o så dammade jag av min gamla ABslide... Känns i magen idag kan jag lova! Ni vet vad ABslide är va? Tror det heter så... Ska googla, lägger ut en bild om jag hittar. Kram på er.

Här sitter jag... Sista provet för termine...

Publicerad 2011-12-13 21:53:38 i Allmänt

20111213_214800 (MMS)

Här sitter jag... Sista provet för terminen. Måste lära mej allt om demens. Dumt att börja så här kvällen före. Börjar bli trött. Tröstat mej med lite för mycket mat idag igen. Börjar jag glida ur spåret? Nu är det panikplugg som gäller så kanske provet går skapligt imorgon vilket kan leda till positiv energi o ork att röra lite på fläsket. Ska även ha betygsamtal i Etik i morgon, kanske oxå ger positiv energi...? Kram

Jag ganska glad ändå. Att pluset inte blev...

Publicerad 2011-12-12 07:51:44 i Allmänt

Jag ganska glad ändå. Att pluset inte blev större. 0,5 kilo upp. Vågen visar alltså 2,4 från mitt delmål. Bara att kämpa på o hoppas att jag har bättre karaktär årets sista helger. Kramis

Samma inlägg som på min viktväktarblogg

Publicerad 2011-12-10 10:28:21 i Allmänt

Orkar inte skriva om allt så jag kopierade helt enkelt vad jag skrev där idag:

Fredagsmys

Det blev en del godsaker igår kväl...
Översteg inte min VB men det känns ändå inte helt okej att svulla i sig en halv chokladkaka, ett par salamiskivor, ett par bitar rökt ost (är svingod!!) ahlgrens bilar med chokladöverdrag (var oemotståndliga!) och några bitar ur alladin chokladasken (med mörkcoklad). Jag har även ca 25 aktivitetsp kvar, men jag har ändå en liten gnagande ångest som inte vill försvinna, kan ha med smygvägningen igår att göra oxå.
Såg inte ut att kunna bli nån minskning till på måndag men jag håller tummarna på att det är de 4 dagarnas ganska hård träning som gör att vågen är lite hård mot mej.
Han även vara så att jag är lite rädd för dagens utmaningar oxå... Ska till svärmor och äta. Hon tänker bjuda på isterband! Bara en korv är ju som en hel middag i pp och jag vågar knappt räkna ut hur mkt hennes stuvad potatis kommer att innehålla i pp. Det gäller att lägga band på sig idag (isterbanden ska jag inte lägga på mej! Ha ha ha)
Ikväll ska vi ev till ett par kompisar, sånna där riktiga trugarkompisar!!
Det gäller att ha karaktär idag!!
Och hårda tummar måste hållas till på måndag då det är dags för vägning igen.
Är träning imorgon oxå, känns så knäppt att jag övervägar att hoppa över den för att det känns för nära inpå vägningen och jag har en tendens att öka i vikt efter träning...
Ja ja vilka bekymmer man har. Den som lever får se.
Trevlig helg alla fina viktväktare!
Kram

Gissa om man blev förvånad när självaste T...

Publicerad 2011-12-08 20:59:50 i Allmänt

20111208_203936 (MMS)

Gissa om man blev förvånad när självaste Tomten kommer in i gympasalen mitt under friskospasset idag. Kul spex tycker jag! Han gympade på oxå innan han gick runt o bjöd på godis! Kul!

Ska bli underbart att tvätta håret ikväll!...

Publicerad 2011-12-08 18:40:22 i Allmänt

Ska bli underbart att tvätta håret ikväll! Har undvikit det pga permanentat sen i måndags. Det snuskigaste är ju att jag tränat varje dag sen dess oxå. Löpband måndags, friskis tisdags, Löpband igår o så blir det friskis ikväll igen innan hårtvätt. Hoppas bara träningen gör ett fint resultat på vågen på måndag oxå. Brukar ju tyvärr kunna bli plus när jag tränar... Men fredagen o lördag blir nog vilodagar. Söndag är sista friskispasset för terminen o man måste ju få valuta för pengarna o speciellt eftersom jag varit lite lat i början av hösten... Hej hopp.

Energi

Publicerad 2011-12-06 21:23:22 i Allmänt

Känns som jag är full av energi idag! Det brukar ju inte höra till vanligheterna.
Men det börjar gå mot slutet i skolan, jag börjar se skymten av den underbara 7:a som ska komma som förstasiffra i vikten.
Jag känner mej lite ny, har ju med lockarna att göra. Jag äter nyttigt och rör mej, det gör så klart sitt. Sovit okej några nätter nu, gör ju susen!
Så bort mot friskispasset idag, vanliga energiknippet till ledare och jag känner att jag äntligen börjat lära mej passet. Vet ni vad jag får höra då? Jo, bara den här veckan kvar sen är det juluppehåll!! Jaha men hallå!! På torsdag är det vanligt pass o på söndag "julpass", sen är det inget förrän den 27:e o sen den 3:e januari. Veckan efter antar jag att den nya terminen startar och nya pass att lära sig!
I vilket fall körde jag gärnet o fuskade inget idag, ändå kändes det som jag ville träna mer när det var över. Börjar få upp lite flås, kondis o lite styrka kanske!!?
Håller energin sig kvar i kroppen kanske det blir en stund på löpbandet imorgon oxå, och friskis på torsdag o söndag (fredag o lördag får vara vilodagar).

Kom igen nu alla slöfockar, tiden går fort snart är det bikinisäsong igen!

kram

Bonde-Johanna

Publicerad 2011-12-05 18:38:58 i Allmänt



Jag tycker hon är så otroligt fin!!
Ärligt alltså, hade jag varit lesbisk och singel hade hon garanterat fått ett brev av mej!!
Men jag bidde inte lika vacker som henne, men jag tror jag är skapligt nöjd ändå. Måste få vänja mej lite och håret måste väl få lägga sig lite oxå innan jag han avgöra om jag tycker om det helt eller inte.
Putte tycker att jag är finare utan krull, min bästis säger att hon tycker det är jättefint och min kusin tycker det är okej, men att det nog tar ett par dagar innan det blir ordentligt bra...

Försökt att fota mej själv hela dan men det blir bara helt knäppa bilder men mojje-miner, därför mojjade jag till mej helt o hållet till bilden som hamnade på fejjan.
Ska se om Putte kan hjälpa mej ta en normal bild, som jag kan kasta ut på bloggen. Men nu känns det väldigt krulligt efter att jag tränat på löpbandet i 45 min. Joggade 25 min av den tiden. Får inte tvätta håret på ett par dagar o snuskigt nog blötte jag det inte ens i duschen efter träningen.

Svävar lite och känner mej så glad o pigg och sund och ja faktiskt lite smal och jag är så nöjd över hur bra det faktiskt går ändå nu! Bara hålla i!
Kram

Viktminskning och permanent.

Publicerad 2011-12-05 08:22:50 i Allmänt

Hurra! -1,2 denna vecka!!
Börjar kännas rinkitg bra och om 2 kilo är jag i delmål!
Idag ska jag färdas tillbaka till 80-talet och permanenta mitt hår!!
Lite orolig att komma där ifrån som en tant, samtidigt är jag orolig att frissan därför tar i för lite så det knappt märks någon skillnad.
Men det är ju bara hår o det växer fort o jag är van vid korta frisyer om jag skulle bli tvungen att raka av allt...
Jag har inte sagt ngt till Putte så jag hoppas han inte tycker det blir jättefult för han har inte tyckt att jag ska permanenta mej när jag frågat tidigare...



Så vill jag INTE se ut, jag vill se ut som den lesbiska bonden Johanna i "Bonde söker fru"!

Kram

Är så motiverad just nu!!

Publicerad 2011-12-02 10:48:24 i Allmänt

Känns så bra, är verkligen motiverad att fortsätta denna viktresa och lyckas denna gång! Även om det ju faktiskt går lite sakta för mej. men vad gör det? Jag mår bra och börjar känna mej ganska sund på nåt vis.
Kollade tillbaka i bloggen igår, det är ungefär samma gamla historier hela tiden.
Jag "bantade" i somras o var nere på ca 81 som lägst, sen blev det semester och för mycket gottit...
Sen undrar jag, man känner sig tjockare på sommaren ändå va? Man är varm, svettig, svullen och naken typ, för just nu känner jag mig inte så tjock. Men jag väger ju ett par kilo mer än då. Eller kände jag mig som nu, då oxå? Jag minns att jag mest var irriterad på att det såg helt otroligt långt kvar till att ringarna skulle passa, och jag tror mej ju kunna ha dom när jag väger 79 kilo, då var jag ju bara ett par kilo ifrån. Så onödigt att sluta då ju!!
Den här gången ska jag lyckas passera jul o nyår utan att falla tillbaka till mitt osunda liv! Det är väl egentligen just nu den största utmaningen!

Det funkar bra att fylla i checklistan, oftast och bäst går det när man är ledig eller kan planera mina måltider. Skoldagarna äter jag ju i skolan och då väljer jag att frossa i den fina salladsbuffen och försöka ta lite mindre av maten då det ofta är feta korva, sprödbakade fiskbitar eller pastagratänger som dryper av godsaker(?). Det som då är svårt är ju att gissa sig till ungefär hur mkr pp det innehåller.

Friskis igår, vanliga ledaren var sjuk så det var en vikarie, hennes pass svar svårt att hänga med i, dessutom sträcke jag mig på baksidan av låret under nedvarvningen. Tyckte inte jag blev så svettig men idag är jag stel o har lite träningsvärk så nån nytta gjorde det nog. Hemma och pluggar idag men tänkte nog ta ett varv på löpbandet oxå... Får se, det har ju inte blivit så mycket träning den här veckan heller så jag borde ju. Imorgon är det delad tur på jobbet som gäller 7-21 Men ledig mellan 13-16

Hej Hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela