tjockvawa

Hade tur

Publicerad 2015-10-30 09:25:07 i Allmänt

69,7 så jag hade tur o höll mej under 70! 
Glad för det även om det är ett plus på 1,3 kilo denna vecka...

Fick en provpåse med Gröt på gymmet igår, från Nestle. 
1dl pulver 1 dl vatten, micro 1 minut. 
God som tusan! 
Jag hade några nötter o ringlade lite honung över o så lite mjölk. 
5 points! God! Påminner lite om babygröt!

Hej hopp

Älskar träning

Publicerad 2015-10-29 21:35:17 i Allmänt

Det är ju bara så underbart härligt skönt!!





Tyvärr har det varit en riktig skitvecka matmässigt o jag kunde ha tränar mer så det kommer vara ett riktigt stort plus på vågen imorgon!
Kan nog till o med vara så att 7:an är på besök igen men fine, jag vet varför o jag ska försöka att inte bli allt för bitter! 
Bara ta nya tag o kämpa mej ner igen! 

Hej hopp

Börjar imorgon alltså...

Publicerad 2015-10-28 19:21:44 i Allmänt

Havanna ska sova över hos en klasskompis i natt o den kompisens storasyster är klasskompis med Lithea o hon ska sova över här. De ha bakat muffins så jag smakar en o börjar om med att klättra upp på spåret imorgon igen...

Hej hopp

Lite ur spår

Publicerad 2015-10-28 15:16:12 i Allmänt

Ja alltså, har eller haft i alla fall, en period nu när jag inte fokuserar utan istället varit ur spår ett tag. Men jag tar ett litet skutt upp på banan igen nu o idag körde jag mitt första PT-pass med Kim på militärträning.se. Fokus Chins! 
Jag kan inte göra en enda utan hjälp men det är ju just det jag ska träna på nu! Hade som mål att fixa det innan året är slut men det kan bli lite svårt, men jag SKA fixa en innan mars 2016!!!

Lithea var med i rycktartävling i stallet idag. Enligt mej var hon bäst men juryn var lite partisk tror jag då barnen/ungdomarna var kompisar! 😉
Nästa gång vinner Lithea

Hej hopp

Sliten

Publicerad 2015-10-25 17:27:12 i Allmänt

Blev lite party igår. 
Bakis idag! 
Bakismat o frosseri! 

Vågen visade 68,4 i fredags förresten. 

Hej hopp

214 pass

Publicerad 2015-10-22 21:57:12 i Allmänt

I år har jag hittills gjort 214 träningspass! 
10 veckor kvar på detta år, fixar man att komma upp i 250 innan året är slut!?

Nästa vecka börjar jag träna med en PT på militärträning! Har bland annat som mål att fixa att göra chins (minst 1) o sen önskar jag mej lite synliga muskler på magen. O att vikten håller sig ungefär där den är! 

2015 var o är verkligen mitt träningsår ever! Tänker att 1016 ska få fortsätta i samma anda! Ja och 2017,18, 19, 2020 osv osv! 

Hej hopp

Fuck cancer!!

Publicerad 2015-10-20 08:25:00 i Allmänt

Hatar den förbannade jävla Fuckiga cancern! 
Har en låtsas-syrra som nyligen förlorade en nära vän i sjukdomen o idag fick jag veta att en vän (hon är mamma till flickor i både Lithea o Havannas klass) har bröstcancer o ska opereras om 2 veckor! Nu brukar det vara goda prognoser på just bröstcancer o speciellt om det upptäcks tidigt men jag får ändå gåshud o en klump i halsen! Kan bara tänka mej kaoset i den familjens tankar! 

Det är lixom andra mamman i Litheas klass som detta år får cancerbesked! Den andra hade en jättetumör i hjärnan o är opererad o det visade sig vara en godartad tumör men hon är ändå skadad av den o kan inte gå o har "stroke-symtom" man vill ju inte fråga för mycket så jag vet inte hur det går för henne men sista jag hörde var rullstol o hemtjänst, ca 40 år gammal lixom! Jösses! 

Som sagt FUCK CANCER!! 😤😡


Boxpass

Publicerad 2015-10-19 22:57:50 i Allmänt

Provade ett Boxpass på "prova-på-gymmet" idag (fick förlängde provapåvecka). Passet var kul men stället är fortfarande lika sunkigt o träningshallen lite liten. 
Jag kommer inte byta till detta gym även om jag gärna skulle gått på fler Boxpass för det är svinkul!!! 

Imorgon ska jag på konsultation hos en PT på militärträning...
Ska bli spännande!

Sen är jag lite tveksam till att fortsätta med ridningen. Får se ang det! 

Hej hopp

Spontan

Publicerad 2015-10-19 12:47:09 i Allmänt

Åkte in till stan igår för att fixa vinterkläder åt barnen. Lunchade på Ingelsta o sen gick vi in o kikade i djuraffären. O hastigt o lustigt o väldigt spontant bestämde sig familjen Andersson för att köpa en ny familjemedlem. 
Välkommen guldhamstern Musse! 




Hej hopp

Nybroberget

Publicerad 2015-10-18 10:36:06 i Allmänt

Ska försöka förklara lite. 
I Borlänge finns en slalombacke som heter Nybroberget. Jag vet inte höjd eller så men googla gärna! 

Starten gick nedanför berget, löpning på skön grus ca 2-3 km, tills vi kom till första hindret, en vägg som man skulle klättra över, men det fanns rep, o 3 olika svårighetsgrader så jag klättrade där det fanns något att klättra på. 
Sen skulle man över-o-under. Klänga över en planka o krypa under nästa. 
Sen var det löpning fortsatt i grus, uppåt, inte så brant men långt! Man skulle stanna på ett ställe o bära 2 dukar 5 eller 10 kilo en bit in i skogen o runt ett träd, sen fortsatte löpningen uppåt något brantare. 
Till slut var man uppe på toppen av slalombacken o så skulle man ner, stenigt, geggit, halt gräs, frost. Väl nere skulle man genom en passage där man blev skjuten av paintball innan man började ta sig upp för backen igen! JÄTTEBRANT på sina ställen! Väl uppe var det bara att vända igen o ta sig ner (jag tycker neråt är svårast!) Sen skulle det krypas under en bandvagn innan man åter igen tar sig upp för backen återigen AP-BRANT! O så lika jävlig neråt-löpning innan man kom till rullbandet, sista hindret o enligt lagkompisarnas aktivitetsband hade vi då sprungit 13 km! 
Jag var rädd för rullbandet o övervägde att ta den enklare då det fanns ett som stod stilla. Men jag testade såklart det som rullade o jo det var jobbigt/svårt men ändå "lättare" än jag trodde o jag tog mej upp o i mål! 
Vi sprang ju i grupp o väntade in varandra. 13 st var vi.  Peppade o hejade o för oss tog loppet ca 2 timmar o 20 min. Alla klarade det! En var på gränsen till att gå in i väggen ganska tidigt i löpningen o övervägde att bryta men genomförde hela loppet! ( jag var lite orolig ett ta då personen var vit i ansiktet o yrade lite ett tag...) En av de mest vältränade sa att det var det tuffaste loppet han hade gjort. 

Jag tyckte jag kände mej aningen snurrig när solen gassade i en av de brantaste stigningarna, men väl uppe i skuggan o vätskedepån återhämtade jag mej snabbt. 
Jag låg ganska bra till i gruppen o tror nog tusan att om vi inte hade varit en grupp som stannade o väntade in varandra så hade jag på vissa ställen kunnat skena på o kanske klarat loppet på 2 timmar? 

Idag mår jag bättre än väntat o det gjorde jag efter loppet igår oxå. Återhämtade mej okej efter mycket dricka o till slut mat! 
Klart jag är stel i hela kroppen o lite mör idag o innan jag tog mej ur sängen var jag lite orolig för höfter o knän men ja jag lever o kan absolut tänka mej att göra om det! 

Aningen besviken på hindren, då vi saknade mycket som vi trodde skulle komma, t ex armgång, balansbrädor eller repklättring. Dessutom skulle ju loppet vara 11 km, dåligt uppmätt då det var 13! Så det kunde varit bättre arrangerat! 

Idag är höstmilen o det är ju synd att det krockar o är samma helg annars hade jag velat prova den oxå men så pass fräsch är INTE min kropp idag! 

Hej hopp

Skutt

Publicerad 2015-10-16 07:10:20 i Allmänt

Ett litet skutt till neråt! 
67,7 kilo idag. -0,7

Redo att besegra berget imorgon! 
Samlar truppen o åker mot Borlänge i eftermiddag! 

Hej hopp! 

Spaweekend

Publicerad 2015-10-14 12:22:32 i Allmänt

5-6 december ska Putte och jag åka på en spaweekend.
 
 
Skogshöjd spa och hotell (Scandic) i Södertälje.
Ser jag fram emot väldigt mycket!
Vi "firar" då att vi varit ett par i 12 år och gifta i 6 år o en vecka! Hahaha.
 
Nu är det bara barnvakt också som ska fixas!
 
Hej Hopp

Prova annat gym...

Publicerad 2015-10-12 17:37:23 i Allmänt

Anmälde mej förra måndagen till prova-på-vecka på ett annat gym. Körde lite på löpbandet o bland vikterna, men usch, trivdes inte så jag har inte tagit mej tid att ens prova något av deras pass. 
Riktigt sunkigt var det! 






Har sett lika dant ut i 20 år typ! 
Saknade skåp att låsa in kläder i. Saknade fönster o människor... 

Men i torsdags var jag oxå för första gången i militärträning.se's lokaler i Norrköping. Var väl inte heller så fräsch som på "mitt" gym men trevligare atmosfär än träningsverket. 

Nu är veckan då hinderbanan i Borlänge ska besegras! Lite nervös o pirrig men ser ändå fram emot det! Ska bli så spännande o kul! 
Blir det som jag tänkte med träning denna vecka kommer "Beat the Mountain" bli mitt 100:e pass i Facebook-utmaningen 100 pass mellan midsommar o jul! 
Ska ta det lugnt med träning denna vecka men 1 styrketräningspass, 1 kortare joggingtur o 1 promenad o sen smäller det på lördag!! Woop Woop 

Just nu simmar Havanna, Lithea är i stallet o Putte är på fotboll. Själv sitter jag på badet o väntar in Havanna. Passade på att unna mej en liten fika... 

Hej hopp

Hundvakt

Publicerad 2015-10-10 15:48:52 i Allmänt



O välbehövlig vilodag för hela familjen! 
Hej hopp

Fel...

Publicerad 2015-10-09 15:27:23 i Allmänt

Äsch jag ljög ju lite... Har ju legat under 70 sedan 11/10, en månad! 
Härligt jobbat tjock-Vawa! 
Hej hopp

Å så lite neråt igen...

Publicerad 2015-10-09 07:11:44 i Allmänt

68,4 så 0,8 kilo ner den här veckan! 
Jag håller ju faktiskt vikten! Tredje veckan under 70 o det är det som är mitt mål nu, att klara av att hålla vikten! 
Hej hopp

Det här med fettprocent...

Publicerad 2015-10-07 17:40:55 i Allmänt

Är ju lite roligt att ha en våg som berättar hur mycket fett jag består av! 
Fina siffror idag! Observera då att detta inte är morgonvikt! Hihi! Fast å andra sidan är det några dagar kvar till fredag o det är alltid Fredagsvikten som räknas! 

Hej hopp

Tjurruset

Publicerad 2015-10-06 22:38:03 i Allmänt

Är fasen lite sugen på att testa...



Kanske att jag anmäler mej till tjurruset 1/10 2016...

Hej hopp

Helgen

Publicerad 2015-10-05 21:49:00 i Allmänt

Jo då jag lever men jobbat hela helgen o fortsätter med det till fredag 21:30 då jag äntligen tar helg.
Blir "bara" 8 dagar i rad!!! 
Tänkte om ni undrar vart jag tagit vägen...

Hej hopp

Först skryt o nu gnäll!!

Publicerad 2015-10-02 22:10:48 i Allmänt

Aj vad jag har ont i baksida lår, benhinnorna, knäna o fötterna nu! 
Vad fasen ska man välja för skor sen till själva loppet!? 
Terrängskorna är det bra grepp i men ingen dämning, mina andra har ilägg o bra dämpning men är för hala! 
Hmm... 

Hej hopp

Rekord!!

Publicerad 2015-10-02 14:54:51 i Allmänt

Hallå!? Jag sprang 12 km idag efter att först värmt upp med promenad 1 km. Milen gick på 56:48!!! Asså jag är imponerad av mej själv!! 
De sista 2 kilometrarna gick vääääldigt trögt o jag var typ död då! Men i alla fall så långt har jag aldrig sprungit o inte milen så snabbt! 
Woop Woop!
Hej hopp

Vikten

Publicerad 2015-10-02 07:31:12 i Allmänt

69,2 kilo denna vecka.
Oroar mej inte så mycket. Gör inte så mycket. Är under 70. Fettprocenten på min våg visar 29,5 % o jag hade som mål att ta mej under 30% (vågen påstås kunna säga hur många % fett o vätska jag har).

Hej hopp

Huvudvärk

Publicerad 2015-10-01 21:51:24 i Allmänt

Haft sjuk huvudvärk hela dagen! Vaknade med den! 
Barnen har lekt med kompisar o dansat. Jag har varit hos tandläkaren o frissan. 

Igår hann Lithea o jag med en sväng till Pålur. 
De hoppade lite o jag fick till en fin bild, sekunden efter bilden är tagen gör Lithea en volt över Pålus hals o huvud men det gick bra, hon vart bara lite rädd! 



Efter att vi kommit hem 19:30 blev det en liten kort löptur. 
Idag vilodag men imorgon tänkte jag försöka ge mej på milen igen. 
Klättrade ju lite igår oxå o slet upp ett fint sår i handen som gjorde sjukt ont! 
Men känns redan bättre! 

Hej hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela