tjockvawa

Jag får fortfarande gömma mej i vassen

Publicerad 2011-06-30 12:00:36 i Allmänt

men vissa byxor börjar bli för stora...
Jag har ju mätt mej ett par ggr men tycker inte jag ser så stor skillnad där o på vissa ställe har det till o med ökat...?!?! Men pratade med en vän om det där, man ska nog inte mäta sig för ofta o försöka göra det på samma tidpunkt varje gång man gör det, så jag tänkte att nästa mätning får bli efter mens, när nu den tänker visa sig...?
Jag jobbar hela helgen, nästa vecka har jag tre arbetspass och sen är det semester!!
Inga direkta planer mer än Astrid Lindgrens värld ett par dagar o bo i stuga en natt!
Ganska skönt att inte ha några planer oxå, bara ta dagarna lite som dom kommer, göra små dagsutflyter och umgås med hela familjen!




Puss o Kram

Hårdkörning igen!!

Publicerad 2011-06-27 16:29:35 i Allmänt

Oj oj oj efter den här festar-frossar-unnar-helgen är det bäst att bli riktigt tuff mot sig själv!
Tänker inte falla dit igen och inte komma ur det!
Nej jag kan om jag vill (o har råd, för Naturdiet är inte direkt billigt)!!
Hej o Hå Kämpa på!!
Ett o två det ska gå!
Bara tuta o köra så benen blir möra!

Kramis på er!

Glad midsommar!

Publicerad 2011-06-24 08:28:01 i Allmänt

Jag är i alla fall glad eftersom jag väger 82,2 vilket innebär att jag gått ner ett halvt kilo till!!
Puss och Kram

Helt spontant...

Publicerad 2011-06-20 20:08:19 i Allmänt

... bara så där sa jag till mej själv att "nu är det du som lyfter på häcken o ställer dej på löpbandet en stund!!" Lydig som jag är så gjorde jag det. Och när man väl kommit upp på´t och börjat få puls o bli lite varm så är det faktiskt lite svårt att sluta... Sätter upp nya mål under tiden jag går och joggar. Gick raskt i 10 minuter, sen började jag jogga o fick inte sluta innan jag hade joggat 10 min, när tio min gått skulle jag bara komma över 2-km-gränsen med joggning o när jag var över det skulle jag nå ett visst antal kalorier innan jag fick börja gå igen, när jag joggat 15 minuter fick jag för mej att jag sammanlagt skulle jogga 30 min, men fick varava med raska promenader och då ville jag inte sluta jogga riktigt än för att ha så lite jogg som möjligt kvar... Klarade 17 minuters jogg innan jag fick sänka tempot o gå ganska sakta några minuter för att sen öka takten igen.
Efter ca 10 minuters promenerande igen var det dags att försöka bli av med resterande 13 min jogg, orkade 9 innan jag gick igen och tog 4 minuter på slutet innan jag varvade ner med att promenera långsammare o långsammare.
Totalt joggade jag alltså mina 30 minuter och gick i 30.
Jag svettades som en gris efteråt och det kan vara så att jag kanske tog i lite väl mycket för jag var nästan illamående, men nu mår jag bra igen o ska snart in i duschen.

Denna vecka är det vägdag på fredag och eftersom jag då kämpat i 6 veckor o för att det är midsommar så ska det bli min ordentliga "unnardag"! Sen tänkte jag nog köra på 2 veckor till med naturdiet, sen är det semester! Då får vi se hur jag gör.
Mitt första större delmål var ju mellan 5-10 kilo innan midsommar, o 5,2 kilo är ju mellan 5-10kilo, så jag har ju klarat det!
Nästa nål är att komma under 80-strecket som sagt, men det stora andra delmålet får bli - 10 kilo vilket jag ska ha klarat innan skolan börjar igen 24/8, är väl realistiskt eller?! Det är 9 veckor dit.

Kommer inte i mina ringar än men jag var på 30-årsfest i lördags o då hade jag i alla fall min bröllopsklänning på mig! Men för er kan jag avslöja en hemlighet: Den var tight som faan! Och inte superbekväm!!


Puss och Kram

Klarat!!

Publicerad 2011-06-18 14:11:29 i Allmänt

Japp! 6 hekto ner denna vecka.
Totalt 5,2 (om jag räknar rätt)
Vågen visar 82,7
Nästa mål är att få bort 8:an som förstasiffra!!
Hejja Hejja Mej!!

Puss och Kram

Varför...?

Publicerad 2011-06-15 20:43:15 i Allmänt

Varför är jag åtminstone inte ute och går...??

Puss och Kram

Som sagt...

Publicerad 2011-06-12 20:02:33 i Allmänt

Kanske går jag upp 3-4 kilo denna vecka, känns så idag i alla fall...
Fattar inte varför det ska vara så jävla svårt på helgen!!
"Råkade" sluta på Mc Donald´s idag o där går typ inte att sluta äta när man är mätt heller...
Skitkorv!

Veckans resultat

Publicerad 2011-06-11 06:23:28 i Allmänt

Vågen visade idag 83,3 kg
- 1,0 kg
denna vecka
totalt - 4,6
2 veckor kvar till midsommar och 4 hekto kvar att gå ner till dess!
Tror jag fixar det, men man vet aldrig man kan hamna på en platå eller få ett bakslag eller bara gå upp av hormonella anledningar så  jag tänker inte ropa Hej än!

Puss och Kram

På tal om fula fötter...

Publicerad 2011-06-08 21:38:25 i Allmänt

Hade det varit Puttes fötter på vågen hade det knappast stått övervikt i rutan. Ingen aning om vem som har så där fula fötter, men här är två riktigt riktigt snygga... ;)


Och för att tydlig-göra vissa saker så jo visst är jag för tillfället ganska duktig, ståndaktig och tapper, men jag har sommarlov från skolan så jag har väl lite extra ork att både vara småbarnsförälder, jobba och försöka gå ner i´vikt och motionera. Men inget skolarbete förrän v 34.
Men du har så rätt Humlis, det är gnistan jag hittat. Jag har återigen hittat motivationen som annars brukar kunna gömma sig ganska väl! Hoppas bara jag inte tappar bort den igen ALDRIG!! Måste försöka hålla bättre ordning på vart jag har saker och ting och förutom nycklar, mobil o snus ska jag denna gången även hålla reda på MOTIVATIONEN!!
Bara du hittar den du oxå får du hålla hårt i den, men du min vän, håll först och främst reda på din nyfödda bebis inget är viktigare än det, motivationen dyker upp när du minst anar det!

När jag läste mitt förra inlägg insåg jag att det lät som jag ska tappa minst 5 kilo till på fredag, måste alltså tydlig-göra lite även där, jag menar att jag på midsommarafton SKA HA TAPPAT MINST 5 KILO! Tänkt om ni inte fatta det...
För övrigt så blir väg-dagen midsommar-veckan en fredag för på aftonen ska jag unna mej både mat o dricka och vill nog INTE väga mej på midsommardagen!
Men fram till dess är det hårda tag och strikta regler och så mkt motion som möjligt!!

Borde ju svettas bort ett o annat hekto i denna värme oxå!

Krameli kram

Fuskarhelg...

Publicerad 2011-06-07 22:06:19 i Allmänt

Jag måste väl erkänna att jag fuskat en del i helgen, men inte värre än att jag kan leva med det.
Var ett tag sen jag motionerade ordentligt oxå så ikväll tog jag mej i kragen, tog vår promenadrutt men vek av när jag kom till skogen o joggade 1,5:an innan jag fortsatte igen. Riktigt stolt eftersom jag även gjorde lite sit up´s när jag kom hem.
Hoppas på att kunna gå rundan minst en gång till i veckan!
Jobbar rätt mkt nu i två veckor oxå.

För er som är nyfikna på hur det gick när jag mätte min enorma kroppshydda kan jag meddela att det inte var några imponerande siffror. -3 cm runt magen (vid naveln) och -1 cm över rumpan, i övrigt (överarm, lår, över byst) var det +-0. Men till helgen ska det mätas igen, gör det var annan vecka tydligen.
På fredag är det bara 2 veckor kvar till midsommar o då ska ju vågen visa minst -5 kilo...
Blir att spurta på nu!



Puss och Kram

Hej Hopp

Publicerad 2011-06-04 09:07:29 i Allmänt

- 1,2 kilo blir en vikt på 84,3 kilo och en viktminskning på totalt 3,6 kilo
NÖJD!!

Puss och Kram

Tjock o Smalare

Publicerad 2011-06-01 19:12:19 i Allmänt

Jag har varit ännu tjockare och jag har varit smalare...


(Snart 2,5 år sen i väntan på Havanna)


(Snart 2 år sen i väntan på 30-årsfest-gästerna)

Idag har jag ätit lite pomme och en halv hamburgare eftersom min sallad jag beställde var DRÄNKT i olja så var den inget vidare.
Tog en glass till efterrätt oxå, och vet ni vad jag försöker allt vad jag kan att inte ha dåligt samvete för det, jag har ju skött mej skapligt ändå. Ja, förutom den halva chipspåsen jag smällde i mig i lördags.
Inte mkt till promenader i veckan men jag cyklade promenadrundan i söndags, den är 6,5 km och tog 29 min på cykel. Och i förrgår stod jag på löpbandet 45 min, joggade 20 av dom minutrarna, och gjorde 50 sit up´s
Puss och Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela