tjockvawa

Banan-Daim-glass

Publicerad 2015-07-31 19:33:16 i Allmänt


Min 5 points för jag spetsade den med 4 cl Bailey's (3points). Annars 2 points då förstås men man kan ju göra den helt points-fri! Alltså detta blev sååå gott o allt fick plats inom de dagliga pointsvärdet! 

En timma på gymmet efter jobbet idag, styrketräning för benen! 

Hej hopp 

När PMS-bitchen lämnat...

Publicerad 2015-07-31 11:04:11 i Allmänt

... Ja när PMS-Bitchen försvunnit så dyker Choklad-Monstret upp istället!
Ska göra allt jag kan att inte låta honom ta övertaget om mej i helgen nu o jag har förberett Bananglass till fredagsmyset, med Daim i. Hela satsen innehåller 8 points (pga daimen alltså, annars 0 points) men är tänkt att delas med hela familjen så 2 points men det kanske är gott med lite Bailey's i den? I annat fall är ju det väldigt gott att ha i kaffet! 

Ledig helg framför mej o inget speciellt mer än träning planerat. 
Hej hopp

Siffror...

Publicerad 2015-07-31 05:54:14 i Allmänt

Smygvägningen från i onsdags: 71,4 kg!
Dagens vikt 71,5 kg!
Åh va underbart att onsdags-siffrorna nästan stannade! 
Minus 1,8 sen förra fredagen o jag är nöjd! 
Hej hopp

Torsdag

Publicerad 2015-07-30 20:16:38 i Allmänt

Joggat med backintervaller idag. Först 1,5 km, sen backintervaller x 6, sen jogg 1,5 km x 2. Nöjd! 

Imorgon tänkte jag åter igen kunna flexa tidigt för att besöka gymmet på hemvägen. Styrketräning är tanken men mer ben denna gång o låta armarna vila lite! 

Humöret på bättringsvägen men "tanten" är inte riktigt här än o det irriterar mej för jag antar att den just nu gör så min kropp samlar en massa vätska o förstör mina fina siffror till imorgon!! Det är ju trist, men jag vet ju att denna vecka varit riktigt bra matmässigt o jag har hunnit med lagom mycket träning o känner mej frisk o pigg! 

Fortsättning följer imorgon då... 
Hej hopp

PMS

Publicerad 2015-07-29 21:30:58 i Allmänt

Asså blääää va jag är grinig o irriterad känner jag!! Brukar bli bättre så snart mensen kommer så låt skiten sätta igång nu då!! 

Gick fint på gymmet o jag körde i ca 1 timma o kunde öka vikten liiiite på vissa övningar. 

Öm som tusan på ryggen efter massagen igår! 

Köttfärssoppa till kvällsmat med en halv mjuk smörgås med lätta o nystekta kantareller!! Havanna o hennes mormor har varit i skogen idag! ❤️



Trodde jag köpte en nyttig godisbit idag som jag kände att jag ville prova. Räknade ut pointsen o insåg att chokladbiten på 40 gram innehåller 6 points, 40 gram Daim eller kexchoklad är lika många points... Nja då var det inte värt det, var nästintill sockerfri men inte så god. Delade den med Putte så 3 points av den åt jag. 

Imorgon tänkte jag försöka komma ut nån stans mellan skurarna o köra lite backintervaller, efter jobbet nån gång. 

Snart vägdag o den här veckan längtar jag!! Haft en riktigt kanonbra matvecka! 
Hej hopp



Slarv!

Publicerad 2015-07-29 12:37:07 i Allmänt

Attans i måndags o igår glömde jag göra mina sit up's o armhävningar! Eller jag kom på det igår o då sket jag idet! 
Ja, ja... Planerar ju en tur till gymmet efter jobbet o då ska de göras! Kanske inte gjorde jättemycket att musklerna fått vila ett par dagar heller, vågen verkar gilla det enligt tjuvvägning i morse, eller så gillar den att jag fick massage, eller att sköter maten finfint eller långpromenaden i måndags. I vilket fall var det toppensiffror! Men det kan ju hinna ändras, mens på gång oxå. Berättar om siffrorna på fredag! 

Hittade lite gamla bilder på mej själv på Facebook igår o det finns ett gäng tjockisbilder till o jag tror jag behövde se dessa för att riktigt förstå vilken förändring jag ändå gjort! Jag har inte datum o år eller våg-siffror på bilderna o sen dess har jag säkert gått väldigt mycket upp o ner men kul att se i alla fall! 


Kollade tillbax i bloggen från förra semester oxå o förra året i början på augusti vägde jag över 80 kilo (efter att lagt på mej 6-8 kg över sem!!) 
Så bättre resultat efter denna semester-period! 

Hej hopp! 

Vilodag med massage

Publicerad 2015-07-28 19:24:52 i Allmänt

Började jobba idag! Semestern har varit helt okej men lite bitter är jag på att sommaren varit så dålig! 
Men ändå helt okej att vara tillbaka på jobbet o jag körde en mjukstart, flexade redan innan 14! Åkte hem till en kollega som även är massör o fick en ordentlig knådning av min rygg o nacke! Det var otroligt skönt o jag frågar mej varför jag inte unnar mej sånt oftare! 

Ingen träning idag, välbehövlig vilodag men imorgon tänkte jag köra förbi gymmet för lite styrketräning innan jag åker hem, hoppas på fortsatt lugna dagar på jobbet den här veckan! 

Kollegan har två så söta hundar, den ena är bara 3 månader o jag hade god lust att kidnappa dom båda två! 

Hej hopp

Tränings-planen

Publicerad 2015-07-26 19:29:34 i Allmänt



Bara en jogg med backintervaller kvar av de 15 "grenar" jag tänkt att göra dessa 3 veckor o så sit up's o armhävningarna ökas lite den här veckan nu!! 
Slarvade en dag men då gjorde jag som ni kan se det en annan dag istället! 
Tycker jag sköter mej bra! 

Sista lediga dagen imorgon sen är min semester slut! Känns konstigt att jag ska gå upp 5:30!!! på tisdag! Ska nog öva mej o gå upp tidigt redan imorgon.
Hej hopp

Lördag

Publicerad 2015-07-26 09:32:09 i Allmänt

Blev en morgonpromenad med lite jogg o trapporna till Ramunderberget igår. En timma var ju ute. Sen frukost o sen ut med Lithea o kompisen till ridningen. Hem o luncha, sen gymmet för styrketräning ca 1 timma. 
Resten av dagen blev att sitta inne o glo ut på höstvädret. 
Idag vet jag inte alls vad vi hittar på...

Hej hopp

Fredagsmys

Publicerad 2015-07-24 22:14:47 i Allmänt

Det fick bli lite stallhäng på eftermiddagen idag, Lithea längtade efter Pålur så vi åkte ut o pysslade om honom o hans "tjej" tjocka Babsan. 

Efter det tog jag en löprunda. 5 km på 28:04, det är vad jag vet personbästa! 💪🏽 för mej!! 

Sen lite grillat men ingen Daim o inte en glassgnutta på hela dagen! Skärpning med sötsakerna nu! 
Har en plan på att gå upp tidigt imorgon för att hinna med en morgonpromenad innan det blir mer stallhäng då Lithea o en kompis till henne ska på ridlektion på ytterligare ett ställe! Snart har väl ungen ridit varenda häst i Sörpings kommun! 
Hon har dessutom fått erbjudande om att vara stallvärd i "sitt vanliga" stall på måndagar i höst, det innebär att man finns där som hjälp med sadling o tränsning, hålla ordning i stallet, mocka osv osv. Det vill hon gärna o är man stallvärd får man rida en gång i veckan gratis oxå (tror jag). 
Havanna har vi nu anmält till simskola till hösten, så om några år får vi åka o heja fram båda våra barn i sina sporter i OS o andra tävlingar antar jag! Hahaha! 

I Göteborg försökte jag få till en fin bild på min make o mej men det är visst klippt omöjligt att få en bild där vi ser normala ut! Fattar inte vad jag gör för jäkla miner på alla bilder men okej, jag bjuder på den här där jag (som ofta) liknar min farfar! 

Hej hopp! 

Fredagsvikten

Publicerad 2015-07-24 13:48:21 i Allmänt

Hade egentligen en lite tanke på att skita i att väga mej idag pga allt onyttigt i Göteborg men så tänkte jag... Att lixom vem är det jag vill lura? Er läsare eller mej själv? Mest mej själv tror jag men så nä, jag biter i det sura äpplet. Idag väger jag 73,3 kilo igen, sen förra fredagen (som är vägdag) är det ett plus på 8 hekto. Sen i lördags är det ett plus på 1,3 kilo. 

Nu är det lättare att fokusera ett tag, på både motion o mat så jag tror på under 70 innan augusti är slut! 

Havanna har haft avslutning på simskolan o vi funderar på om hon kanske har simning som sin sport? Ev får hon börjar på simning till hösten oxå om hon vill! 

Hej hopp

På hemväg

Publicerad 2015-07-23 11:30:54 i Allmänt

Även om vi har haft det riktigt bra så måste jag erkänna att det ska bli skönt att komma hem nu! Kroppen mår inte riktigt tipptopp. För lite träning o på tok för mycket mat!! Jo jag hade som vanligt med mej träningskläder o de hade ett fint gym på hotellet men tyvärr blev kläderna aldrig använda... Gör alltid så, packar med men använder aldrig. 

Vi gick visserligen i 12 timmar igår så benen värkte som efter ett dubbelpass på jobbet men det åkte ner alldeles för mycket kolhydrater o för mycket godis o några drinkar, öl o vin. Jag jobbar med att tänka på att jag var värd det, att jag får unna mej ett par, tre dagar på semestern när jag kämpar så hårt annars. Det tråkiga är bara att jag lägger på mej 2-3 kilo på direkten då!!!

Barnen är nöjda men önskar vi kunde stanna minst en dag till. Då känns det så bra, att vi ändå hittat på något som de har uppskattat o jag tycker de har varit så duktiga hela tiden! 


Hej hopp

Göteborg

Publicerad 2015-07-22 19:00:25 i Allmänt

Ja som många av er redan sett på instagram o Facebook så har vi det riktigt bra på vår lilla semestertripp!

Barnen är nöja med alla attraktioner de hunnit med o de har varit så duktiga! Vi har kunnat sätta dom vid en bänk ett par gånger så vi har kunnat åka Helix två gånger o Balder en gång. Första gången i Helix var det nästan ingen kö o andra gången använde vi oss av våra express-biljetter så man får gå före i kön. Man kan köpa det via nätet för några av attraktionerna o det gjorde vi för Lisebergsbanan, flumride, Balder o Helix. Himla smidigt faktiskt!!






På väg!

Publicerad 2015-07-21 10:26:07 i Allmänt

Kommit mer än halvvägs till Göteborg, fikat o nu får Putte köra sista biten! 



Jo Lithea är oxå med men hon vägrar mer o mer att vara med på bild... 

Hej hopp 

Överdrivet?

Publicerad 2015-07-19 15:46:10 i Allmänt

Räknade veckans träningspass nyss o jag blev förvånad, även jag kan tycka att 11 träningspass (som det blir efter det jag ska köra på gymmet kl 17) på en vecka kanske är lite mycket!!
Mitt försvarstal: "Jag har semester vilket innebär att jag har haft tid, vädret har tillåtit det o jag mår bra av att träna! Alla pass har ju heller inte varit så långa, jag menar 30 min simning på fm o sen 30-45 min något pass på gymmet eller joggingtur på em/kväll. Jag har haft en o en halv vilodag o det är inte tänkt jag ska fortsätta träna så här hårt alla veckor" 

Veckan som kommer är vi ju som sagt bortresta några dagar o då kan det bli lite lurigt att få till så mycket träning o veckan efter det börjar jag jobba igen. 

Storstädat hemma idag oxå, körde iväg familjen ett par timmar o slog på musik o drog igång! Så skönt nu! 
O familjen köpte en liten present åt mej på sin tur till stan 💕

Hej hopp

Glass

Publicerad 2015-07-18 23:30:58 i Allmänt

Jag kan inte fatta att det ska vara så jävla svårt att motstå glass!! 
Jahapp så där rök väl nästan nästan hela veckobonusen för att jag o barnen tog en sväng förbi Göta glass tidigare o senare slukade jag en Daimstrut oxå!! 
Jösses! 

Hej hopp

2 pass

Publicerad 2015-07-18 15:07:37 i Allmänt

Ja, jag satte barnen o karln på att baka rabarberpaj så "fick" jag åka till gymmet. 
Jag körde ganska hård styrketräning i över en timma sen vilade jag några minuter o körde sen 5 km på löpbandet. 


Hej hopp 

Siffror

Publicerad 2015-07-18 10:54:20 i Allmänt

Vägde mej igår: 72,5
Vägde mej idag: 72,0
Ska inte väga mej förrän på fredag nästa gång... Hahaha, kan hända att jag klarar det för nästa vecka är vi iväg några dagar. 

Men det är ju faktiskt riktigt bra siffror i alla fall! -1 kg sen förra lördagen. 
Står fast vid mitt mål att hamna under 70 för att sedan stanna där! 
Har ju en liten degklump på magen som tycks vara helt omöjlig att få bort men jag tror på min träning o på mina varannandagliga sit up's o armhävningar. 

Tänkte försöka ge mej på ordentligt med styrketräning idag o ev. lite jogging antingen med backintervaller eller bara 5 km, men det beror på planerna för resten av familjen. 

Hej hopp

Mem tur o retur

Publicerad 2015-07-17 17:51:39 i Allmänt

Blev en härlig cykeltur för hela familjen ca 1,2 mil. Impad över Havanna ändå som nyligen lärt sig cykla o som på fm simmat minst 150 meter oxå!







Efter det tog jag en tupplur på studsmattan o sen klippte jag gräset. 
Får anse denna dag som vilodag istället. 

Nu blir det fredagsmys... Lalalala 😊
Hej hopp

Vilodag...

Publicerad 2015-07-16 19:41:02 i Allmänt

Tänkte först att det kunde bli en vilodag idag men då kan jag berätta att om man då inpregnerar altanen göra man allt annat än vilar... Vi använder något som heter Sioo o som ska vara skitbra o sen ska altanen vara underhållsfri i ca 10 år efter det.
Det är bara det att man ska kleta på sammanlagt 3 lager. De första 2 med 2 timmars mellanrum o sen det tredje efter 4 timmar. Klockan 20:00 ikväll är det tidigast dags... Orkar man då? Varje lager tar ca 1,5 timma för 2 personer... O frågan är om jag får igång min make igen kl åtta ikväll... Han tycker nog egentligen det kan vänta till imorgon men då har vi andra planer, först är det ju simskola för Havanna o under tiden tänkte Lithea o jag kolla på ridlägeravslutningen som hennes kompisar har då. 
Efter lunch sen tänkte vi ta en familjeutflykt på cykel till Mem (om H orkar hela vägen). Därav blev det lite mer motion för mej ikväll då jag "provkörde" sträckan o tog tid. För mej i skapligt tempo tog det nästan 25 minuter o enekl resa är det nästan 6,5 km. 



Vågen kunde jag såklart inte hålla mej undan så många dagar, tog en tjuvkik igår kväll o det händer inte ett jävla skit. Ev. Kollar jag imorgon bitti eller så tar jag väglag på lördag. 
Hej hopp

10 KILOMETER

Publicerad 2015-07-14 23:07:02 i

Jag har joggat 1 mil!! 
Det tog ca 1 timma o 6 minuter men då stannade jag vid en backe o körde 5 backintervaller, då jag tillät mej att gå ner efter varje gång jag sprungit/joggat upp! 

Asså... jag känner mej så jäkla stark! Fattar ni eller 1 jävla mil!!! Woop woop! 

(Det fick bli 2 pass i 1, på mitt "tränings-schema". Bara 10 pass av 15 kvar på schemat). 

Hej hopp

Går enligt planen

Publicerad 2015-07-14 09:17:09 i

Jo då det går än så länge enligt träningsplanen o jag skärper mej med maten igen nu. 
Men, senast jag vägde mej tors o fre vägde jag 72,6 o 73. Det pendlar med andra ord en hel del. Men helgen var ju katastrof med pizza, alkohol godis o snacks så efter det har jag inte vägt mej men vet att ca 75 är inte minsta omöjligt efter en sån helg o till o med kanske mer. 
Får nog bli nyktert semestern ut nu o jag ska försöka att inte väga mej förrän egentligen nästa helg men jag får se hur långt jag fixar.  

Nästa vecka åker vi iväg ett par nätter till Göteborg.  Universeum o Liseberg står på schemat. Hotell med hotell-frukost o så det här med att hitta lite nyttigare variant på snabbmat när man är i nöjesparker o på resande fot...

Igår var jag på ett riktigt tufft pass på gymmet o på fm simmade jag 30 min. Ska simma idag oxå, o jag är sugen på att föra ett försök på milen men blir nog lurigt att få ihop schemat idag för Putte är inne o jobbar en dag o Lithea längtar ihjäl sig efter Pålur så ikväll får det nog bli en sväng dit. 

Hej hopp

Tränings-plan.

Publicerad 2015-07-13 11:33:11 i

Lovade ju att berätta om min träningsplan jag har nu för veckorna 29,30 & 31 innan nästa bootcamp börjar. 
 
JAG SKA UNDER DESSA 3 VECKOR HINNA MED:
Simning 30 (minst) 30 min, 5 ggr.
Jogga 5 km 2 ggr.
(Prova) jogga 10 km 1 gång.
Lätt jogging med backintervaller/trappor 3 ggr. 
Styrketräning 4 ggr (på gymmet)

Desstum ska jag varannan dag göra 10*3 sit up's o armhävningar. Sista veckan (31) ska jag göra 15*3 sit up's o armhävningar 5 gånger. 

Detta blir15 pass på 3 (plus sit up's:en o aarmh.)

Jag fick tjuvstarta i lördags då jag var på gymmet o körde spinning o TRX (vilket räknas som styrketräning) o under tiden som Havanna var på simskolan idag simmade jag 30 min.
Så 2 pass avklarade redan! 
Känns fint!
Hej hopp

Uppdaterad blogg-app!?

Publicerad 2015-07-12 13:02:13 i

Uppdaterade bloggappen för några dagar sen o nu är den nästan för krånglig för mej... 
Ser inte alls ut som tidigare. 

Har i alla fall så här långt haft en helt okej helg.  Lite för mycket frossande i godsaker bara o igår var min storebror med familj här o vi käkade pizza o drack bubbel, vin, cider, baileys o gin!! Ja, så idag borde jag må så mycket sämre än vad jag gör! Men än så länge mår jag riktigt bra o är till o med träningssugen!!?? Nåt måste ju vara fel? Det har väl aldrig hänt en bakisdag tidigare??

Hej hopp

Skillnad efter 5 veckor

Publicerad 2015-07-11 13:26:08 i

Med tanke på att det endå bara gått 5 veckor sedan starten av bootcampen så är jag ganska nöjd med resultatet även om man måste titta noga för att se skillnaden. På magen tycker jag nog ändå man ser mest. 

Resultatet

Publicerad 2015-07-09 20:46:39 i Allmänt

Fystest.
Test 1
Löpning 2 km: 10 min 18 sek
Armhävning: 9 st
Sit up's: 2 st
Upphopp: 45 st
Plankan: 2 min 15 sek
Jägarvila: 1 min 43 sek

Test 2
Löpning 2 km: 9 min 10 sek
Armhävning: 20 st
Sit up's: 6 st
Upphopp: 60 st
Plankan: 3 min 20 sek
Jägarvila: 2 min 8 sek


Firades med lite bubbel o tilltugg i regnet efteråt! Jag är så nöjd!

Hej hopp

Present!

Publicerad 2015-07-09 14:36:52 i Allmänt

Träna för livet signerad av självaste Patrik Sjöberg!


Tack fina Patrik Andersson

Hej hopp

Dagen D

Publicerad 2015-07-09 09:54:13 i Allmänt

Då var den här, dagen då jag ska köra mitt 18:e pass o bootcampen o bevisa för mej själv att jag blivit starkare, snabbate o smidigare.
Lättare har jag inte blivit på dessa veckor i alla fall... Var tvungen o väga mej idag för o kolla. 72,6 kg.
Sista vägningen innan bootcampen började 71,8 kg.
Ja så vi säger väl att det är 8 hekto muskler o börjar tagga för fina resultat ikväll!
Mål: (tiden/antalet jag hade på första fystestet)
2 km under 10 min. (10:18)
Sit ups 5 st. (2 st)

De andra grenarna hoppas jag bara att jag förbättrar lixom, inget speciellt mål direkt.



Hej hopp

Semster-shopping

Publicerad 2015-07-08 21:49:50 i Allmänt



Blev inget mer tvätt av altan idag...
Blev en eftermiddag på stan istället.

Hej hopp

Sommarens projek

Publicerad 2015-07-08 12:13:58 i Allmänt

Tvätta o olja in 70 kvadrat altan.
Knappt kommit halvvägs o idag regnar det o bilden är från igår, jag fortsatte med idag i regnet men har gett upp nu... Är lite kvar att tvätta men får bli senare... eller imorgon...


Hej hopp

Svar på frågor

Publicerad 2015-07-07 09:36:50 i Allmänt

Simskolan är 10:15 varje vardag.
Ja tanken är att jag kan passa på att simma lite själv under tiden men igår var jag inte så badsugen. Idag kanske jag blåser bort men hade nog ändå tänkt ta några längder.

Är faktiskt lite nervös inför torsdag då det är dags för fystestet igen o det är meningen att man ska orka förbättra sina resultat!
Igår var det ganska lugn styrketräning på militärträningen men lite konstiga o svåra övningar så det blev en del fnitter o ett o annat gapskratt! ;-)

Hej hopp

Simskola

Publicerad 2015-07-06 14:25:36 i Allmänt

Nu börjar det. 3 veckors häng på badet med simskola för Havanna...


Hej hopp

Lördag 4/7 2015

Publicerad 2015-07-04 22:08:12 i Allmänt

Idag döptes Elric i familjens trädgård!
En varm men mysig förmiddag!








Jag vet, alla bilder blev suddiga!

Havanna sover för första gången hos en kompis i natt, jag lämnade henne där 16:30.
Efter det har Lithea o jag varit en sväng hos Pålur. Även Putte tittade ut o träffade för första fången Pålur.
Sen har jag o min tränings-kompis tagit igen det passet vi missade i bootcampen i förmiddags.
Bad tränaren skriva exakt vad de hade gjort så gjorde vi det själva!
Bland annat har vi tagit oss upp för trapporna till Ramunderberget 4 (!!) gånger!




Hej hopp

Mäh asså..?

Publicerad 2015-07-04 09:37:03 i Allmänt

Ja, nu blir jag fasen lite sur! Jag går ju inte ner ett skit!
Ja ja ja jag tränar o visst det kanske är en del muskler men jag borde fasiken börja tappa i kilo ändå snart nu.
Jag har sen i måndags gått upp till 73,4 (är det 0,6 kilo?) o då har det varit min "bra-vecka", ni vet den efter mens när man vanligtvis automatisk tappar vätska är peppad o åtminstone jag brukar tappa det där lilla extra i vikt om jag sköter mej?

Egentligen borde jag väl inte analysera, älta o fundera så mycket men undrar ändå vad det beror på..? Är det värmen som gör att man samlar vätska? Äter jag kanske mer salt än vanligt? (njae, tycker mej inte ha gjort det) Jag menar, det kan ju lixom inte vara ett halvt kilo muskler!!?

Ja lite sur tänker jag vara idag men jag SKA INTE GE UPP!
Hoppas på att det snart vänder, att alla muskler jag bygger nu då snart börjar bränna bort 4-5 kilo fett istället!
På torsdag får jag i alla fall veta om bootcampen gjort mej snabbare o starkare o får jag inte duktigt med resultat där blir jag skogstokig! ;-)

Nu väntar dop i en trädgård i Östra Ryd.

Hej hopp

Vägdag

Publicerad 2015-07-03 09:28:43 i Allmänt

Ja eftersom jag vägde mej senast i måndags är min vägdag lite flyttad även den här gången. Det får bli imorgon, lördag. Sen tror jag kanske ev att jag fortsätter väga mej på lördagar...

Har en sommar-tränings-plan som jag tänkte dela med mej av en annan gång. Den har jag gjort för att inte bli soffpotatis efter bootcampen.
Sen v 32 startar en ny bootcamp, kickstart 4 veckor o jag tror jag tänker hoppa på den oxå!

Hej hopp

Igår

Publicerad 2015-07-02 21:22:02 i Allmänt









Bloggade o skrev ett ganska långt inlägg igår men som försvann... Trist!
Men i korta drag hade vi en underbar dag igår. Havanna lekte med en kompis, duschade i vattenslang, hade loppis o lekte i kottebanan. Senare åkte vi en sväng på aomnarfest hos min moster! Supermysigt!!
Sen tränade jag i hettan.

IDAG:
Haft en underbar dag vid poolen hos min mamma idag.
Mumsat massor med vattenmelon o bigaråer.
Köpte med oss jordgubbar oxå men de tog vi med hem o mumsade på som mellis innan träning i ännu varmare väder idag!



Imorgon får det nog bli badet innan vi firar in att Putte går på semester med ett restaurang-besök. Tänkte prova nya La uva!

Hej hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela