tjockvawa

Plus som svider!

Publicerad 2016-09-30 07:03:38 i Allmänt

Har ju ändå skärpt mej o tränat en hel den den här veckan! Då svider dessa siffror! Men till nästa vecka så...?!

Utan snus...

Publicerad 2016-09-28 21:07:30 i Allmänt

Ja asså, jag har bara tagit ett uppehåll. Lovar inget men sedan 14:16 igår har jag inte tagit någon snus!
Varit ganska jobbigt stundtals o det är lite sorgligt på något vis ibland...

Hej hopp

Godisfri helg!

Publicerad 2016-09-26 15:04:16 i Allmänt

Kan faktiskt inte minnas att det hänt tidigare (förutom de 100 sockerfria dagarna jag hade i början på detta år) men helgen som var nu bestämde jag men för att inte äta något godis! Har istället unnat mej en proteinpudding i fredags, i lördags en proteinbar o igår kväll mindre än en halv kanelknäcke.
Helgen har även innehållit en del träning. I lördags fm 9 km terränglöpning o igår PT-timme innehållande tabataintervaller från helvetet tillsammans med min kusin!

Ang min kropp o mina kilon, jag tror allt sitter på magen!! Visst finns det fläsk på både armar o insida lår o rumpa, men ingen stanns finns det så mycket som på magen!! Tycker ansikte, hals o ner till brösthöjd ungefär är smalt på mej, sen bara väller ut fett, typ ner till under skinkhalvorna. Benen är rätt okej o skapligt muskulösa ändå tycker jag. Hahaha!
Det är väl bara att träna på antar jag!! Men jag hatar verkligen magens fläsk för att inte tala om det som fläskar ut runt tränings-BH:n på ryggen!!

Ikväll tänkte jag joina gänget som kör en camp i Söderköping/vikbolandet. De ska öva på hinder idag, det behöver jag! Snart dags för hinderbanelopp i Borlänge!

Hej hopp

Sakta men säkert...

Publicerad 2016-09-23 09:15:29 i Allmänt

Går åt rätt håll i alla fall o -0,7 är egentligen bra men med tanke på platån förra veckan hade jag kanske hoppats på några hekto till... Fast jag hade kunna skärpa mej mer i veckan o framför allt förra helgen så ok. Jag får vara nöjd!
Action run i lördags o PT-träning med tabataintervaller i tisdags är den träning jag hunnit med, men har tänkt hinna med mycket mer kommande vecka!

Hej hopp

Ny medalj till samlingen

Publicerad 2016-09-17 22:25:19 i Allmänt

Det var ett kul lopp men många svåra hinder!
Jag sprang ihop med några som jag inte känner o vi höll ihop o hjälpte varandra o många av dom hade väl inte så många kilometer löpning i bagaget så det gick INTE fort! Men ganska skönt att springa helt prestigelöst, fast framåt slutet började jag tappa suget lite o fuskade förbi en del hinder som jag kände vara för svåra, försökte alltså inte ens...

Nu är jag laddad för mer träning o ska ta tag i det ordentligt igen, mer styrketräning men även en del löpning o mycket promenader! Här ska brännas fett o kilon ska bort!
Ganska exakt 5 kilo för tung innan jag är nöjd!

Hej hopp

Vågen

Publicerad 2016-09-16 09:30:22 i Allmänt

Idag stod vågen helt stilla o visar fortfarande 73,2. Det känns okej.

Hade egentligen tänkt avstå action run som är i helgen. 7,5 km hinderbanelopp i Norrköping för det är för dyrt så jag har inte råd. Från början var tanken (för 3-4 månader sen) att jag ville springa så jag la ledigt denna helg av den anledningen men så insåg jag som sagt att jag inte har råd...

MEN så dök det igår upp ett erbjudande om startplats, GRATIS!! Taget!
Har inte sprungit en meter sedan Bråviksloppet o inte tränat nåt annat heller på väldigt länge! Men det blir nog bra ändå! Så roligt!

Hej hopp

Present!

Publicerad 2016-09-12 22:21:40 i Allmänt

Min gulliga mamma ville ge mej en present idag. En sak som jag önskat mej länge!
Hej o välkommen fina flipBelt!

Nu får min hals gärna sluta bråka oxå så jag kan ge mej ut o provspringa med det oxå.
Tog till den äckligaste medicinen ikväll, en klunk sprit. Hej då halsont!

Hej hopp

Bara lite halsont...

Publicerad 2016-09-11 22:24:48 i Allmänt

Nu har jag bara lite ont i halsen, som lite kli eller lixom som om man skrikit mycket eller så.
Det hade jag tänkte skulle gå över till imorgon för nu vill jag träna innan jag säckar ihop helt!!

Havanna var träningsugen oxå idag så vi gav oss ut i kyrkparken där hon fick göra en massa övningar o springa en del. 30 min senare var hon nöjd o mamman stolt!

Hej hopp

Förkyld

Publicerad 2016-09-10 00:17:15 i Allmänt

Får väl erkänna att jag varit ganska bortskämd med att hålla mej frisk länge men nu är förkylningen på G. Vaknar med tryckande värk i bihålor o huvud o ont i halsen.
Har mått okej under dagen men nu i kväll känner jag hur det täpper till i näsborrarna o kliar i halsen!
Jag vill verkligen inte det nu alltså för planen är att ta tag ordentligt i träningen o börja styrketräna lite flitigare!
Hoppas på en snabbt övergående o lindrig höstförkylning!

Sagt upp gymmet idag för jag är sugen på att byta.
Uppsägnings tid på 2 månader först bara...

Hej hopp

Överraskning!

Publicerad 2016-09-09 06:39:09 i Allmänt

Trodde inte på något minus idag därför blev det en glad överraskning när vågen visade 73,2 o jag alltså gått ber 0,8 kilo denna vecka! Woop Woop!

Hej hopp

Mörkrädd...

Publicerad 2016-09-07 22:06:34 i Allmänt

I somras var det en idiot som rånade Ica här i Sörping. 2 minuter från där vi bor. Efter det kastade rånaren sin kniv i vår trädgård, vi såg den från Havannas fönster o det var lite poliser o tekniker i trädgården några timmar. Efter det har Havanna blivit extra mörkrädd o inte vågat sova i sitt rum utan har flyttat ut till bäddsoffan, lite närmre Litheas rum. Men så idag bestämde vi att hon skulle flytta in i sitt eget rum igen. Hon var inte direkt överförtjust, så det slutade med att jag bäddade på en luftmadrass o skulle sova i hennes rum.
Jag la mej där o på 2 minuter så sov ungen medan jag låg o svettades ihjäl så jag smög ner o håller nu tummarna att hon inte ska vakna något under natten.

Varit ledig idag. Rensat skafferi, tvättat, städat o duschat Cuba.
Avslutade dagen men Litheas ridlektion dit Cuba fick följa med. Spännande o mycket hästbajs att äta, så han trivdes nog!
Lithea hade Olle, en av favorithästarna som tyvärr flyttar i helgen så hon pussade lite extra på honom idag.
Cuba hjälpte till att släppa ut ponnysarna i hagen oxå.

Hej hopp

Fredag

Publicerad 2016-09-02 05:45:16 i Allmänt

Saktat av lite...

Hej hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela