tjockvawa

Tingelinge tåget går...

Publicerad 2012-06-30 12:01:11 i Allmänt

 
Haft en skön helg så här långt, även om det blev lite stressigt igår. Skulle ha lite dagismamma-tillställning, men tjejen vi skulle vara hos fick förhinder och fler hoppade av så det slutade med att vi var fyra mammor här hos mig. Åt och drack gott och hade riktigt trevligt ändå. Men jag hade lite att hinna med innan och vi åkte från landet, jag och barnen runt ett tiden, då skulle vi via Östra Husby för att lämna av Kusin Madde innan simskolan 13:45, vi var på badet 13:44...
 
Idag ska vi i alla fall tillsammans med Axel, Axels mormor och Axels moster ta en tur med Tuffetåget och sen käka lite glass. Medan mina barns bakfulla pappa ligger och repar sig efter firmafesten igår och medan Axels mamma sitter på flyget till Grekland...
 
Jobbar en vecka till (om jag kan få bli bättre från jordens envisaste förkylning som sitter i hals, näsa och ögon!!) sen är det semester!
 
Kram

Vart tog mitt inlägg vägen...?!

Publicerad 2012-06-26 12:11:29 i Allmänt

Jag skrev ett inlägg på midsommardagen. Men en fin bild på min jordgubbsfrukost... Men det kom visst aldrig med. Är det kanske för att blogg.se är lite omgjort...?!
Skrev i alla fall även då att vikten är katastrof och att jag skulle ta tag i det igen... Har väl gått sådär... Men så var det måndag igår, jag ställde mej på vågen och jag gråter!! 82,8 kilo! Jag har gått upp 10 jävla kilo nästan sen jag denna omgång vägde som minst, hur kul är det inför semestern...?! INTE ETT DUGG!
Jag är expert på att gå ner i vikt, men kan ju inte hålla den sen, jag är ännu mera expert på att gå upp!!
 
I alla fall, fyllde i checklista igår och idag och tanken är nu att jag ska sköta mej resten av sommaren, men det har ju redan dykt upp två tillställningar den här veckan där det förväntas att man ska äta och dricka, det är famför allt drickat jag går upp av! Första semesterveckan ska bland annat tillbringas i en stuga i Vimmerby och inne på Astrid Lindgrens värld, där förväntas oxå, mat, glass, dricka. Men ja jag ska försöka göra mitt bästa nu i alla fall...
 
Kram

Här är landet-bilden

Publicerad 2012-06-19 15:22:52 i Allmänt

Supermysig bild med det där "nya" moderna instagram...


Haft det supermysigt!
Och vi kanske åker ut imorgonkväll efter dagis och jobb igen!

Lithea började simskola igår, på badet. Hon är lite rädd och tycker absolut inte om att hamna under vattnet, så hon är så modig som går dit (eftersom jag tvingar henne) trots att hon inte vill och gråter en skvätt varje gång...
Men det går nog ännu bättre imorgon.

Puss och Kram

Vill ha!!

Publicerad 2012-06-18 10:51:35 i Allmänt


Åh vad den skulle passa på min nya altan som börjar ta form nu!

Annars då med vikt o allt, jo men det går stadigt uppåt, och nu får det vara nog IGEN!
Det känns väl lite halvfånigt att börja banta nu midsommarveckan men jag ska i alla fall försöka äta normala portioner och undvika sötsaker. Så tar jag tag i det ordentligt nästa vecka, men så är det ju det här med semester, lilla semesterresan till Astrid Lindgrens värld och dagismammefesten som är planerad... Men jag tänker som så att jag sköter mej alla andra dagar och försöker göra bra val så blir det hårdkörningen igen efter semester! Och då ska 10 kilo bort! Punkt slut!!

Sen ska jag berätta något annat för er. Jag känner en psykopat! Hon är precis kocko i skallen och jag önskar att hon kunde försvinna ur mitt liv! Men hon är gift med en mycket älskad person i min släkt. Jag har berättat för personen som håller denna psykopat kvar i vårt liv, vår släkt att det är dags att tacka för den här tiden och gå vidare i livet för att få må bra igen. Han vet att jag har rätt, men det är kanske inte så lätt att bara slänga in handduken och klippa alla band.
Ska jag tänka storsint så behöver väl psykopaten egentligen hjälp o stöd, men nej hon har förstört så mycket och kan inte vara med i reparationen av det som skett i övrigt, nån annan får hjälpa och stötta henne så hjälper jag och stöttar de jag älskar och håller närmast!
Jag vet, säkert jättedumt att skriva det så här på bloggen men den är ganska anonym och jag är säker på att varken hon eller han läser!
Har jag fel, så ja men jag står för vad jag tycker och tänker inte hymla mer!

Så nu har jag fått spy ur mej lite. Hjälper i alla fall lite för stunden!

Kram

Grattis till dessa glada tu! De studenten ...

Publicerad 2012-06-16 15:32:18 i Allmänt

20120615_180623 (MMS)

Grattis till dessa glada tu! De studenten tagit nu! Världen väntar på att de båda ska ta klivet, ut på äventyr i det stundande vuxenlivet! Fy fan vad de är bra!! Hurra hurra hurra!! Stort grattis Sally o Linus till studenten!!

Trädgården den 14/6-2012. Det ser ju inte ...

Publicerad 2012-06-14 13:29:06 i Allmänt

20120614_132531 (MMS)

Trädgården den 14/6-2012. Det ser ju inte så roligt ut för tillfället men jag tycker inte det gör så mycket det är ju ändå inget altanväder än och jag vet ju hur fantastiskt snyggt det kommer bli när det är klart!!

En del av vår trädgård. Från fönstret, ork...

Publicerad 2012-06-10 19:48:50 i Allmänt

20120610_194332 (MMS)

En del av vår trädgård. Från fönstret, orkade inte ens gå ut o ta en bild så där har ni svaret på hur det går med bantningen... Så tjock o fet att jag inte ens orkar ta mej ut.... Nä nu överdriver jag såklart för er som kanske trodde på mej. Men jag äter o dricker allt som kommer i min väg o jag motionerar inget mer än vardagsmotionen jag får på jobbet o i trädgården...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela