tjockvawa

Dagen som inte finns...

Publicerad 2012-04-23 23:04:49 i Allmänt

... Idag finns inte. Haft en apdålig mat-helg och jag kan lova att det visade sig på vågen så jag raderar denna väg-dag från mitt liv.
Men det har varit en fantastisk plugg-dag då jag hunnit med massor o känner att jag ligger i fas med det i alla fall.
Jag vet i faan, börjar tycka det är tråkigt att banta men vill ju ändå ner till normalvikt (enligt BMI) vilket är 71 kilo. Men kanske jag bara ska fokusera ett tag på att stanna här och ta en riktigt hårdkörare när allt annat är över (jag tänker på pluggandet o jobbet och maj månad som är fullspäckad!)...?!
Men ändå hålla koll på vad jag stoppar i mig och försöka så gott det går med träning o så. Vaden har hållt sig bra men jag har inte vågat (mest inte hunnit) med att träna nåt. Får se när det finns tid för det igen.
Kanske även blir lite blogg-uppehåll ett tag. Får se!

Kram o hej!

Varför händer det inget på måttbandet?!

Publicerad 2012-04-19 20:17:40 i Allmänt

Kan det kanske vara för att det inte hänt ngt på vågen på sistone heller...
Blev först lite besviken efter att ha mätt mej, tappat en halv cm runt magen o två runt höfterna, det är allt, resten är plus minus noll.
Men så kollade vad vikten var sist jag mätte mej o sen den 12/3 har det inte hänt mkt där heller...
Sen januari har jag gått ner 5 kilo men jag måste ha fastnat sen nån gång i feb-mars för jag står o stampar på samma nu, går ner lite ibland, går upp lite, går ner igen, går ner lite till, o så går jag upp...
Jag måste kanske vara lite hård lite längre än en vecka eller två i taget?!
Men så är det ju det här med tiden!
Jag blir tokig på att ALDRIG ha tid med nått!

Tänkte gå till gymmet idag, första lediga kvällen den här veckan, men jag är totalt slutkörd! Det går inte! Gjorde lite sit up´s och armhävningar hemma istället!
Var på gymmet i måndags. Då knäppte det till i vaden igen trots att det inte var benen jag tränade och jag var verkligen superförsiktig med att inte belasta vaden så mycket. Vad är det som hänt lixom...?! Det kommer o går lite, sen dess har jag i alla fall inte känt ngt och tänkte att jag kanske skulle kunna jogga lite i helgen men nja... får se hur det känns i vaden i så fall, det måste väl bli riktigt bra innan jag vågar mej på´t igen!

Kram o hej o puss 

Dagens vikt

Publicerad 2012-04-16 08:30:46 i Allmänt

Vågen visade 75,1 kilo idag!
Minskning med 1,8 sen förra veckan och 2,1 kvar till delmål (två veckor dit)
Kan ju gå!
Tänkte i alla fall att den här veckan ska vara en ordentlig vecka, det var väl förra oxå men jag småslarvar lite, så om jag inte slarvar o fuskar något kanske det går ännu bättre!!
Mycket jobb men några motionspass måste jag hinna med! Provade att jogga på löpbandet i helgen men jag hann inte långt innan jag fick ont i vaden igen, ska vänta till jag inte känner ngt i vaden innan jag ger mej på det igen...
Men idag ska jag till gymmet och träna magen (och andra kroppsdelar!)
Nilla, till helgen kanske jag klarar att jogga igen? Vad har du för planer till helgen?!

Kram

Skadad...

Publicerad 2012-04-12 19:27:23 i Allmänt

... Ha ha ha! Jo men alltså mer än vanligt!
Skulle vara duktig och jogga idag, var kanske (tydligen?) lite dåligt uppvärmd...?! Så efter nån km "smäller" det till i vaden, ja inte så man hör det men det känns lixom som att det smäller. Kändes lixom lite som kramp eller en träckning eller så, stannade såklart, strechade och knådade lite och försökte igen... Men nej det var bara att vända och halta hem! Faan så surt!!
Hade ju tänkt försöka se om jag kunde orka springa 4 km och i så fall om jag kunde klara det på 24 min... :p Jagar en vän lite och hon ska väl inte få vara bäst på allt heller... ;) Jag är ju ändå liiiiiiiiite mer van vid joggning än henne, som precis börjat och inte för att jag är vältränad men de få gånger jag håller mej i form så joggar jag ju lite i alla fall och jag har ju klarat vårruset (5 km) på 27,5 minuter en gång...

Men vad jag vill få fram med det här inlägget då, jo alltså
1. DET ÄR SYND OM MEJ!
2. Jag är på banan skapligt igen
3. Jag hade kommit igång o tränat igen! (Gymmat ett par ggr nu, o detta skulle ju ha blitt min andra jogging tur, då är man väl igång igen?!)

Kram kram

Som jag misstänkte...

Publicerad 2012-04-09 11:50:26 i Allmänt

Mellan 2-3 kilo plus på vågen var ganska rätt gissat! Jag väger 76,9, vilket alltså är +2,6 kilo.
Känns ju inget kul men å andra sidan får jag ju skylla mig själv. Men nu är det måndag, posten är över och jag tar återigen tag i livet!
Joggade igår, var ute 50 minuter, kom 6,5 kilometer, men då gick jag först i en kvart, ca 1,5 km, värmde upp med att ta trapporna till Ramunderberget. Joggade över 3 km i sträck, gick en bit och joggade sen i slutet igen.
Ganska skönt och jag orkade ju faktiskt mer än jag trodde!


Kram

Köpte löparskor idag... Så måste man väl a...

Publicerad 2012-04-08 17:37:10 i Allmänt

20120408_173342 (MMS)

Köpte löparskor idag... Så måste man väl använda dom oxå. Ska försöka ge mej ut ett varv. Så tar vi tag i mat-livet imorgon oxå. Har tydligen haft två veckors uppehåll o det lär ju visa sig i 2-3 kilo plus imorgon. Bara bita i det sura o inse att 73 kilo till 2/5 är för långt bort!! Kram

Gymmet

Publicerad 2012-04-03 21:39:59 i Allmänt

Okej... Varit på gym idag!
Första gången på evigheter! Blev introducerad av en liten muskelknutte på 20-25 år och kände mej gammal som gatan och otränad som en flodhäst. Men han var snäll och tålmodig!
Trots att jag bara provade på lite olika maskiner idag, närmare bestämt 8 st, kommer jag ha FET träningsvärk imorgon!
Men det kändes riktigt roligt och kanske kan jag komma igång med träningen nu om jag köper ett kort där...?!
Dom har även lite spinning-pass o så.

Men maten blev lite knasig både igår och idag!
Men det tar jag tag i ordentligt imorgon igen!
Känner mej extra motiverad nu när jag har "börjat(?)" på gym. Ha ha ha!

Just det för er som undrade, det är på Sportsbar vid Willys i Sörping. Alltså "Bowlingen"

Kram

Hoppar över vågen!

Publicerad 2012-04-02 11:24:19 i Allmänt

Har varit en riktigt dålig vecka o jag ställde mej på vågen igår, så INTE bra ut och jag deppade ihop lite.
Därför hoppade jag över vägningen idag.
Men nu är det ny månad, måndag och exakt en månad kvar till jag ska ut o resa, jag SKA nå mitt delmål till dess och från och med nu är det nystart!
Ska till gymmet imorgon!

Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela