tjockvawa

Svettigt

Publicerad 2016-08-26 23:10:09 i Allmänt

Blev en svettig runda i skogen. Först gick jag (joggade lite) 2,5 km. Sen tänkte jag försöka jogga 5:an. Klarade ca 3 km , sen blandade jag gång o jogg sista biten o 5:an tog då 35 minuter, helt okej då det var väldigt varmt o väldigt backigt!

Sen gick vi en runda på medltidsmarknaden innan jag landade i soffan väl värd min fredagsdaim! (Smakade lite brända mandlar av Havanna oxå!)

Hej hopp

Träning...

Publicerad 2016-08-26 13:03:43 i Allmänt

Missade mina intervaller igår oxå eftersom Havanna var hemma o Putte var iväg hela dagen 7-21:30. Just igår orkade jag inte ens anstränga mej för att försöka få barnvakt heller för jag kände mej lite tung i skallen o jag tror det berodde på den tryckande, kvava luften. Ofrivillig vilodag igen!
Lite samma idag. Havanna är hemma och det är ju sjukt varmt! Planen idag är egentligen ett distanspass, men alltså jag vill ju inte ta livet av mej!! Kanske att jag tar igen intervallerna jag missade igår, men jag behöver verkligen ett distanspass (1-2 timmar) innan halvmaran! Vet bara inte när jag ska hinna! Jobbar kväll imorgon o dag på söndag. O nästa vecka tycker jag det är lite för nära inpå, torsdag o fredag nästa vecka är det sträng vila o onsdagen tänkte jag ta en kortare morgon sväng, antingen PW eller lättare jogg...

Hej hopp

VAB

Publicerad 2016-08-23 10:45:37 i Allmänt

Havanna är hängig. Förkyld och ont i halsen. Tempen visade på morgonen 37,5 vilket är lite förhöjt bara men hon får vara hemma med mej på förmiddagen idag o sen lämnar jag henne på Puttes jobb innan jag börjar jobba.
Imorgon jobbar jag dag men får helt enkelt ta min första vab dag detta år. Trist tycker jag!
Mest trist är att planen idag var att springa lite intervaller o Havanna vågar inte vara själv hemma och farmor hade andra planer på förmiddan!
Blir att planera om lite o ta vilodag idag istället o köra intervallerna imorgon kväll!
Är väl inte hela världen såklart men jag måste erkänna att jag inte gillar att följa planen...
Dessutom är det säkert ganska varmt imorgon eftermiddag så jag får väl försöka lägga träningen så sent som möjligt under em, kväll.

Ja, ja sånt är livet!

Hej hopp

Vardag

Publicerad 2016-08-22 10:34:48 i Allmänt

Vardagen är här! Semestern har varit helt okej! Sista 2 veckorna har jag skött mej okej med mat o träning o nu när jag börjar jobba igen blir det strikt kosthållning! Fredagsdaim att se fram emot o ev. nåt snacks lördagar beroende på om jag är ledig eller jobbar.
Mindre än 2 veckor kvar till halvmaran o jag börjar inse att jag inte kan räkna med några supertider! 2,5 timma får vara godkänt o att över huvudtaget fixa det!
Denna vecka ska det bli varmt, hoppas på kyligare till veckan efter, är det över 25 grader får jag nog överväga att låta bli! Joggade 5 km nu på morgonen o det var tungt i värmen! Då var det nog inte ens uppe på 20 grader!
I helgen var jag i Göteborg o sprang Midnattsloppet 10 km på ca 1 timma o 4 min, men banan var backigt o innehöll 2 st riktigt branta, långa, tunga backar!!

Hej hopp

Fredag o sista semesterhelgen

Publicerad 2016-08-19 07:26:08 i Allmänt

Idag vägde jag 74,8 vilket blir en minskning på 1,5 om jag inte minns fel!
Mycket nöjd!

Nu väntar en helg i Göteborg, Liseberg, Midnattsloppet, restaurangbesök o hotellfrukost!
Hej hopp

Fredagsrapport!

Publicerad 2016-08-12 10:00:17 i Allmänt

76,3 kilo idag. Det blir minus 0,8 sedan förra veckan o jag är faktiskt nöjd.
Hoppas på 2-3 kilo till ner innan 3/10 o halvmaran! 3 veckor kvar.
Hej hopp

Status

Publicerad 2016-08-11 07:50:17 i Allmänt

Vill bara meddela att det rullar på här! Semester fortfarande MEN jag sköter maten skapligt och tränar en hel del, men jo jag unnar mej lite gott då o då oxå men tänker mej för.
Viktuppdatering kommer imorgon!
Morgonjogg/promenad är bra för att väcka kroppen och för att vänja den att ta av fettreserverna har jag hört så Okidoki... En lugn morgonrunda innan frukost idag, 30 min ca 4,5 km

Hej hopp

Bara för att det är fredag!

Publicerad 2016-08-05 08:38:02 i Allmänt

77,1 kilo så det går åt rätt håll.
(78,8 i onsdags).
Men fredag är ju vägdag så därför kikade jag idag oxå.

Hej hopp

Semesterfet!

Publicerad 2016-08-03 21:39:14 i Allmänt

Ja alltså! Min kropp är så van vid min övervikt. Alltså jag har nog eftersom jag alltid varit tjock, knubbig, kraftig så mycket fettceller så direkt när jag släpper efter så poffar det till direkt o jag hamnar i den onda cirkeln!
O eftersom det tyvärr började långt innan semestern så har jag hunnit lägga på mej 10 kilo mer än jag vill väga! Vill ju vara under 70, typ 68-69 kilo.
Idag var dagen då jag återigen bestämde mej för att ta tag i det här!
Startvikten var 78,8 kilo!
Känns ju i kläder o jag trivs inte i att allt sitter åt o dessutom blir det ju sjukt mycket tyngre att jogga även om jag idag hade ett pass med min coach som kändes riktigt bra. MEN om exakt 1 månad 3/9 ska jag göra allt jag kan för att ta mej runt Bråviksloppet på 21 km!
Hjärnan måste jobba med att springa utan prestige o tidspress just nu!
Så, målet är att försöka träna löpning 3-4 ggr i veckan nu. Blandat intervaller o distans för att klara av målet som är att först o främst överleva loppet! Helst på max 2,5 timma!

Innan dess är Midnattsloppet i Göteborg 1 mil o där blir jag besviken om det tar mer än 1 timma o 10 minuter.

För övrigt är jag inne på andra veckan av 4 på semestern o jag tycker vi haft det riktigt bra hittills!
Får sammanfatta alla 4 veckorna när det är över sen med alla sjukt många bilder jag tar hela tiden!

Ett som är säkert är i alla fall att det inte kommer bli så mycket mer alkohol denna sommar eller höst heller för den delen. Jag klarar inte av dagen efter!!

Hela familjen har idag aktiverats väldigt mycket! Först cyklade Putte o tjejerna över 1,5 mil efter att de fått ordning på cyklarna, fyllt på luft o höjt sadlar o styren. Under tiden hade jag mitt löppass med min coach.
Efter det drog hela familjen ut för lite mer joggning. Barnen joggade 1,8 km sammanlagt. Putte ca 2,7 o jag ca 3,6 i lite olika tempon!
Plus att Putte o barnen styrketränade lite i utegymmet!
Så vill jag ha det ett par gånger i veckan!

Hej hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela