tjockvawa

Viktväktandet

Publicerad 2012-08-31 18:07:00 i Allmänt

Har gått ganska bra i veckan och jag känner mej redan lite smalare, men så ska jag ju på 40-årsfest i helgen så vi får väl se vad resultatet blir på måndag... Tänker INTE tänka mej för så mycket på lördag kväll. Barnvakt, fest, sovmorgon och jag lever bara en gång.
Jocke fyller ju bara 40 en gång oxå så, så får det bli.
 
Hej Hopp!

Checklistan

Publicerad 2012-08-27 09:03:17 i Allmänt

Idag börjar jag fylla i igen! Checklistan alltså. Får äta massor med point eftersom jag väger så här mycket nu!
Vågen visade i morse ngt kilo neråt, känns bra då jag försökt tänka i veckan men unnat mej (lite för mycket) i helgen.
85,9 kilo idag.
 
Knät spökar fortfarande, är lite varannan timme, ena stunden är det okej men så får jag plötsligt ont en stund, så ont att jag haltar. Det är svullet igen men på onsdag har jag tänkt låna svärmos bil och lämna lillfis hos henne för att åka in och få knät röntgat.
 
Annars har jag haft en ganska bra helg, lite trött men tog tag i lite tvätt och städning igår ändå. Finns en del tvätt kvar så det är bara att låta tvättmaskinen rulla på...
Havanna var sjuk med feber i fredags men var bättre redan i lördags så vi var inne och schoppade lite dans och gympakläder till flickorna.
Jobbade igår kväll för en kollega ville byta, därför är jag ledig idag, men ska till skolan för upprop på komvux, har tänkt att läsa matte...
Får väl se om jag klarar det, var länge sen och jag tror jag har ganska svårt för gymnasiematte...
Hoppas lektionerna synkar mitt schema.
Angående schema så har jag muntligt blivit lovad att få fortfätta med schema och månadslön efter siste sept oxå, men hur schemat ser ut då vet jag inte än men jag är supernöjd med det svaret då behöver jag inte oroa mej precis just nu i alla fall!
 
Kram

Farbror doktorn...

Publicerad 2012-08-21 13:10:18 i Allmänt

...som nu inte var en farbror utan en kvinnlig, pensionerad doktor har jag träffat idag! Alltså hon var innen och jobbade ibland tydligen! Men väldigt trevlig och snäll, precis som sjuksköterskan var! När jag ringde igår var de väldigt trevliga och tillmötesgående oxå! Tror de kämpar rätt så hårt för att få ha kvar patienterna nu när det snart öppnar en ny vårdcentral här i Sörping!
 
Hon tömde i alla fall mitt knä på vätska, ca 20 ml. Men det var inget blod i vätskan utan den var klar. Sen skickade hon mej att åka på drop-in-röntgen i Norrköping nästa vecka för att se så inga benbitar sitter löst eller så.
Ska äta antiinflamatoriskt en vecka... eller sa hon tio dagar...?!
När hon fått röntgensvaren skickar hon antagligen remiss till oropeden! Kanske kan jag få klarhet i vad som är fel på mitt knä och kanske till och med kan få det lagat den här gången!
Det var när jag bodde i Finspång, den kvällen jag drog från psykopaten jag då var gift med, jag hade ett par högklackade på mig, var skapligt på lyset och gick i en brant backe som knäet gick sönder, det var i augusti 2003, det är ganska exakt 9 år sen nu då... Jag vet, illa att jag inte sökt för det tidigare men jag har inte besvärats så himla mycket. Bara då och då. Ja inte förrän nu alltså, ja odå såklart men då var jag hos läkare och tömde på vätska o hoppade på kryckor o kanske röntage jag oxå, minns inte så noga. Knät var inte så mycket i fokus just då...
 
Har inte räknat points men tänker på vad jag äter, inget godis och mycket frukt och gönt, känner mej redan sundare och jag tänkte jag skulle ta och börja fylla i checklista nu i dagarna oxå.
 
 
 
 
 
 

Nä nu är det slut på semsterfrossandet!

Publicerad 2012-08-20 22:41:44 i Allmänt

Ja nu får det återigen vara nog!
Det sprack nån gång i början på maj, när vi åkte till Sardinien.
Sen dess har jag inte kommit upp på banan igen, vilket helt otroligt nog har resulterat i si så där 10 kilo!
Hur faan kan man tillåta sig det?!
Ätit och druckigt o latat mej länge nog nu!
Börjar idag!
Tyvärr har mitt ena knä helt ballat ur igen, haft problem med det i 7-8 år men nu är jag halvhaltandes och har ett ganska svullet knä, misstänker att det är vätska i det och ska till VC imorgon.
Tänkte de kunde laga knät då så jag åtminstone kan börja med lite promenader.
Det där gymkortet jag köpte i våras, är ganska oanvänt oxå, tror jag har 2 stämplar...
Glömde väga mej innan jag klädde på mig imorse men med kläder visade vågen 87 kilo!
Minst 10 ska bort innan november! Tio veckor dit!
 
Hej hopp!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela