tjockvawa

Utan våg

Publicerad 2016-11-25 13:15:55 i Allmänt

Batterierna i vågen har varit slut länge o vet ni, jag är inte så angelägen om att fixa nya. Det är lite av en befrielse att faktiskt inte veta. Men samtidigt är jag lite nyfiken. Men nu känns det som jag är på gång igen med träning efter ett uppehåll. Jag försöker att begränsa mej med sötsaker o "dålig" mat men känner samtidigt att jag inte vill ha några som helst förbud just nu!

Tänker att jag köper batterier när jag kommer ihåg. Tar en koll om jag vill men sen får det lixom vara som det är. Siffrorna är ju inte det viktigaste, det viktigaste är att må bra o orka. Jag ska ha kvar mina träningsmål o nån gång i livet tänkte jag kanske att vågen kunde få visa under 70, men jag har inte bråttom.

Det cirkulerar ju en utmaning på Facebook att man ska höra 22 armhävningar i 22 dagar, filma o nominera någon varje dag. Jag har blivit nominerad ett par gånger men inte brytt mej så mycket, men nu har jag börjat att göra dessa armhävningar o är väl nån stanns på dag 7-10 men jag filmar inte och jag nominerar ingen.

Jag vill fortsätta kunna jogga i skönt tempo o kommer säkert vara med i lite lopp nästa år oxå. Har som mått stock att fixa 5:an på ca 27-29 minuter, men skulle såklart gärna bli glad om jag klår mitt rekord nångång (tror snabbast är 26:30, nån ting). Milen vill jag klara under timman vilket jag vet att jag gjort några gånger.
Sen vill jag klara de där jäkla chinsen jag tjatar om.
Där tänker jag att om jag tar tag i det med hårdhandskarna i januari så fixar jag det innan 2017 är slut!

Bloggar inte så ofta längre men jag har inte slutat, kommer att hålla er som är nyfikna uppdaterade fast kanske inte lika ofta som tidigare!

Tror jag vägde 73,9 sist, typ i början på November.
Kanske köper jag nya batterier redan idag...?!

Hej hopp

Hej

Publicerad 2016-11-17 21:56:00 i Allmänt

Tungt nu. 
Batterier i vågen slut. 
Jobbar, äter o sover typ. 

Vikten

Publicerad 2016-11-05 22:55:18 i Allmänt

Igår vägde jag 73,9 kilo. Ett litet myrsteg ner igen alltså.

Jag är inte på topp. Har inte varit på ett tag...?! Höstmörkret?

Hej hopp

Ser ni snön eller...?!

Publicerad 2016-11-02 09:32:15 i Allmänt

Nä inte jag heller... MEN det kommer faktiskt lite flingor o Havanna är överlycklig! ...Inte jag.
Hej hopp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela