tjockvawa

Varit hos frissan

Publicerad 2012-11-27 15:18:52 i

Nu har jag lugg o tre olika färger i håret... :-P


Resultat vecka tre

Publicerad 2012-11-26 09:16:52 i Allmänt

4 hekto neråt denna vecka. Känns okej, det är ju neråt i alla fall och jag har inte kört stenhårt, vilket jag ska göra den här veckan nu!
 
Dagens planer består i att plugga matte! Har prov idag egentligen men jag ska på ett läkarbesök så jag får skjuta på det en vecka vilket är mycket bra eftersom jag verkligen behöver plugga lite extra på det!
Efter läkarbesöket ska barnen hämtas och sen är det dans för dem.
 
Den här veckan tycker jag även att det är dags för enhetschefen att höra av sig igen, så vi kan boka en tid för ett möte då papper ska skrivas och jag får mitt schema. Hon sa att det skulle bli under november... Men jag har lärt mig nu vad det betyder när en enhetschef lovar något!
 
Ha en bra vecka mina vänner och alla andra som jag inte känner!
 
 
 

Fredagsmys

Publicerad 2012-11-23 18:53:06 i



Nu är det slut på veckan.... Det är fredagsmyyyyyyyyyyyyyyys!

Men...

Publicerad 2012-11-22 19:33:38 i

.... trots att det bidde lite för mycket i helgen kom jag skapligt upp på banan igen. Jag har inte skrivit checklista men försöker ändå ha koll.
Vikten i måndags var såklart inte rolig men det fixar jag till inför nästa vägning. :-)
Redan fredag imorgon. Hej hopp!!

ops...

Publicerad 2012-11-18 17:10:15 i Allmänt

Blev lite för mycket av det goda igår....
 

Ledig helg!

Publicerad 2012-11-17 11:20:22 i Allmänt

Det är sjukt tufft på jobbet för tillfället! Hatar verkligen att stressa men gör typ ändå inget annat än det på jobbet! Ändå är det med vemod jag berättar för vårtagare och kollegor att jag slutar efter årskiftet...
Kommer faktiskt sakna min kära hemtjänst!
 
Tycker jag är duktig med viktväktandet, och hoppade till och med över fredagsdaimen igår... Men ska jag vara ärlig så var det nog mest för att jag var för lat för att gå ner för trappan och hämta den... Somnade sen i soffan och klockan tio förflyttade jag mig till sängen istället.
Idag blir det smörgåstårta och fika med svärmor och Puttes bror med fru. Vi firar väl att Yvonne (frun) och jag fyller nu i november.
Här hemma har verkligen sett ut som kriget och jag tillbringade en stund av min fredagskväll med att röja och det har jag fortsatt med nu på förmiddagen.
Övervåningen hinner jag ändå inte nu och jag har tjatat på barnen i dagar att försöka plocka undan lite själva.... men nä de verkar ha blivit bortskämda av någon stolle som typ alltid soppa banan och rummen åt dom...? Undrar vem det är!?
 
Ett måste den här helgen förutom att det måste städas på övervåningen är att jag måste byta till vinterdäck på min lilla pärla!
Känns som helgen är alldeles för kort för att hinna vila oxå!
 
Puss, kram, hej och sköt om er!

Första veckans resultat!

Publicerad 2012-11-12 11:52:35 i Allmänt

Minus 3,2 kilo!
Nöjd belåten och kämpar vidare. Bara 7 kilo kvar till delmål! :)
 
Puss och hej!

Man vet vad man har men inte vad man får...

Publicerad 2012-11-10 21:36:00 i Allmänt

Om det  är någon som lyckats undgå det så fick jag jobb på sjukhuset!
Inte tillvidareanställning som det var meningen från början men ändå visstid från januari till september med chans till fast tjänst! Bara att få bli anställd i landstinget tror jag öppnar många portar för mig inför framtiden och jag är inte orolig för att bli arbetslös senare!
Där emot blir jag nojjig nu, trots att jag hoppats och velat så länge nu... När det lixom blir verklighet så, ja alltså jag vet ju vad jag har på nuvarande jobbet men inte vad jag får... Jag trivs ändå för det mesta ganska bra och jag kommer sakna en hel drös av vårdtagare som jag skulle vilja följa till slutet och vårda så som jag tycker är bäst! Kommer så klart sakna väldigt många kollegor oxå men jag får tänka som så att hemtjänsten finns ju kvar här om jag inte skulle trivas i landstinget!
 
Bantningen går bra och det ser fint ut på vågen då jag tjuvkikat lite...
Känns bra och jag har som mål att tappa minst 10 kilo innan jag börjar MITT NYA JOBB (7/1). Fem kilo i månaden blir ju straxt under 1,5 kilo i veckan o det fixar man ju om man bara bestämmer sig. Och jag är ju en baddare på att gå ner (ja och upp) i vikt när jag vill! Det är att hålla vikten jag är förbannat usel på! Kanske jag lär mej nån gång?!
 
Halva jobb helgen avklarad, tack o go natt!
Puss på er!

Viktväktar

Publicerad 2012-11-07 12:02:22 i Allmänt

Japp... Den här gången lyckades jag i mer än en dag... Inne på dag tre nu och fyller i checklista!
Måster verkligen skärpa till mej för i måndags fick jag en chock på vågen! Visse att det var illa men inte såååå illa... 89,4 kilo!
Bara 20 kilos övervikt igen då...
Angående jobbet så har jag fortfarande inte hört ett dugg än. Det irriterar mej när hon lova att höra av sig men inte gör det! :(
Inställd på att jag inte får det nu men så tändes ett nytt hopp igår när jag fick höra att en sjuksköterska jag känner fick positivt svar igår!!
Allt kan ju faktiskt fortfarande hända och jag ska verkligen försöka låta bli att ringa den här veckan...
 
Hej Hopp!
 

Bläää

Publicerad 2012-11-04 18:00:52 i

Usch känner mest bara blää nu! Isen i magen smälte fort så i fredags ringde jag igen. Enheteschefen lovade att ringa upp under eftermiddagen med ett svar. Det gjorde hon inte! Jag klarar inte att banta en dag ens o jag är fet som en flodhäst! Var med Havanna på barngympan idag o hon är dubbelt så stor som alla där! Älskade lilla (stora) busmärta! Vi kämpar o är duktiga med hennes kost men alltså jag blir så lessen när jag ser de andra smidiga ungarna som gör kullerbyttor i ringar, klättrar obehindrat o svingar sig i lianerna... Ja ja... bara att kämpa på! Imorgon borde jag verkligen få ett svar från vrinnevi! Dessvärre är det nog negativt känner jag nu. Hon borde ha ringt förra veckan annars. Jag vet nämligen att det finns några uskor som fick veta i slutet på veckan att de fått några av tjänsterna... Ja ja bara jag kan få veta säkert för hoppet är ju trots allt det sista som överger en... Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela