tjockvawa

Promenad

Publicerad 2011-05-17 16:50:01 i Allmänt

Gick faktiskt en promenad igår. Det var tackvare att en vän ringde och frågade om vi skulle ta oss i kragen och gå en sväng! Det var riktigt skönt och jag hoppas att det gett mersmak!
Men idag känner jag mej oerhört trött, första dan iskolan efter praktiken. Började dagen med prov och har fått ett par uppgifter att hinna med innan vi slutar nästa vecka. Kan vara därför eller sså är jag på G att bli sjuk för det är sån trötthet känns det som, men vi får väl se.
Jobbad i hemtjänsten igår oxå, är ju motion oxå faktiskt som man far omkring mellan husen och i trapporna och städar hos folk.
Jobb på torsdag och lördag oxå denna vecka.
Känns fortfarande okej med naturdiet och det är för min humla lyckades med det en gång som jag känner mej motiverad att fixa detta jag oxå, men det känns långt till midsommar...

Kram

Kommentarer

Postat av: Veronica

Publicerad 2011-05-18 15:16:52

Hej vännen!

Nu har jag hittat hit! Vad glad jag blev att Du börjat blogga igen! Har saknat dej!!!



Hoppas det är ännu lite bättre idag o att tjejerna dina sover lite bättre så Du också kan sova gott! Allt blir så mycket jobbigare när man inte får den sömn man behöver!



Skickar en stor energikram till dej o så bestämmer vi att vi ses nästa gång jag är i stan! Har ett helt hus för mig själv i Sörping efter midsommar o då kan vi väl ta en riktig tjejkväll på verandan där! Det skulle jag behöva!



Kraaam!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela