tjockvawa

Praktik

Publicerad 2012-02-01 16:36:12 i Allmänt

Har haft praktik två dagar nu och det känns riktigt bra, min handledare är helt okej. Lite... hur ska jag beskriva henne, hon är lite lite av en "översittare" och väldigt rättfram, hon har en speciell attityd men hon är snäll och jag tycker att vi en så länge funkar ihop. Jag brukar vara ganska bra på att ta de flesta människor och jag tror jag kommer trivas hela vägen i mål... De andra jag hunnit träffa är oxå bra och jag känner mej mycket välkommen! Fick redan andra dagen (igår) väldigt god kritik och de verkar gilla mig!
Sen är jag väldigt ovan vid att jobba på en avdelning fullt av psykiskt sjuka människor och har dålig erfarenhet av olika psykiska sjukdomar, men jag känner att jag redan efter ett par dagar hunnit få erfara olika symptom som vi läst om och jag har lärt mig en hel del redan!

Jag sköter maten och min handledare bantar oxå så det är ju toppen! Då kan vi stötta varandra! Men jag är trött!! Väldigt trött och igår gick jag o la mig 20:30, läste nån halvtimma o minns inget av natten men vaknade i morse med Havanna brevid mig, så jag har sovit som en stock!
Däför tror jag det kommer dröja ett par veckor innan det blir någon ordentlig träning, jag är helt enkelt för trött 19:30 om kvällarna för att orka släpa mej bort till friskis och den lilla tid jag är hemma nu prioriteras högt! Men varken jobbet eller praktiken är ju speciellt stilla sittande och vi har båda praktik-dagarna varit ute på promenad med en av patienterna, visserligen i en knapp halvtimma bara men koridorerna och trapporna till och från omklädningsrummet räknas väl oxå!

Det var faktiskt skönt att komma "HEM" till jobbet idag oxå där jag känner mej mer säker på vad jag gör och känner alla betydligt bättre.
Hemtjänstarbete imorgon oxå och sen kör jag praktik och 40-årsfest i helgen, dock nykter, och på måndag först praktik och sen kvällspass på jobbet. Snacka om att det ska bli skönt med en ledig dag på tisdag! Då ska jag visserligen hinna plugga lite men jag tror jag ska hinna med lite annat oxå, vila typ och plocka undan en del hemma.

Hej Hopp!

Kommentarer

Postat av: Tackan

Publicerad 2012-02-02 12:57:18

Sköter du maten kommer det gå bra fast du inte hinner träna. Va skönt att det gått bra på praktiken hittills. Spännande. Kanse ses vi i JObbet;-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela