tjockvawa

Drömkåken...

Publicerad 2013-12-29 19:52:32 i Allmänt

Vi har bott i vårt hus i 8 år nu. Massor av saker ha gått sönder o bytts ut o vi har byggt ut o renoverat lite men just nu blir jag galen på ful saker o saker som går sönder!!
Det första som gick sönder var spisen, tror inte vi ens hann att använda den!
Vi tapetserade genast det illgröna köket men vi bör snart byta hela köket o tapetsera igen!

Vi målade om ett chockrött rum till gult barnrum med söt bård i väntan på Lithea, men det har nu blivit ett blått kontor som sällan är mer städat än så här

Innan det hade vi kontoret där vi nu har "spelrum" o på den tiden var rummet rosa ( sedan förra ägarna som hade det som matsal)

Vi byggde till en övervåning som om man städar ändå fortfarande känns fräscht! Tapetserade även då hallen o målade om trätaket till vitt.
Vi gjorde för ett par år sen en gigantisk altan, som vi är supernöjda med!

Vi har bytt:
*Varmvattenberedare
*Kyl o frys
*Tvättmaskin o tumlare
*Dusch
*Diskmaskin

Vi hade en vattenläcka o gjorde om groventren.

Nu för några dagar sen ramlade en av tre speglar loss från badrumsmöbeln o idag lossnade ena duschväggen o det är sprickor i kaklet o klinkersen så det är superdags att bygga nytt badrum!!

Tapeten i vårt sovrum är förskräcklig o det var ju ett av rummen vi tänkte fixa snart efter att vi flyttade in men det har blivit bortprioriterat och våra fönsterbänkar i halva huset är äckligt fula i brunt! Det är ju egentligen ganska enkelt att fixar om man bara hade tid!

Vi har två badrum, fast för nåt år sen kastade vi ut badkaret o det blev en halvt trasig toalett kvar o rummer används mest som stallklädesförråt o av Putte som rakar sig där...
Jag vill alltså fixa massor av saker nu, får spader på saker som går sönder, tapeter som är fula o sladdar som syns överallt! Trivs inte riktigt just nu!
Altanen måste väl oljas in oxå när våren kommer... Ibland funderar jag på om inte lägenhet ändå är där jag skulle trivas bäst...? Eller? Huset är ju för stort för att orka städas oxå!! :-P
Ja ja. Får väl se vilka projekt som blir av 2014.
Puss o Hej









Kommentarer

Postat av: Moster Nilla

Publicerad 2013-12-29 20:49:38

Vad är viktigt i livet? Det är roligt att ha fint om kring sig men det är alltid något som inte passa in i "nuet". I en lägenhet skulle du bli galen på hur trångt det skulle kännas och snart är sommaren här och då har du altan.
Det rummet som jag tycker ni ska gör något åt är "spelrummet". Om det går att öppna upp i väggen för ett fönster, om inte slåigen och sätt upp garderoper :)
Puss och Kram

Postat av: Tackan

Publicerad 2013-12-30 17:50:40

Ni har ju finaste altanen ever!!! Och sovrummet är väl lätt fixat :-)
Kök och badrum ja jag förstår dig men en sak i taget.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela