tjockvawa

Knä-läget.

Publicerad 2017-05-11 08:12:56 i Allmänt

Det gick fint hos läkaren i tisdags men han sjukskrev mej till 11/8! Känns skitlångt o nu är jag mest nervös för hur försäkringskassan ska knorra o krångla...?! 

De jag haft kontakt med tidigare där har varit jättetrevliga o tillmötesgående men reglerna är ju onödigt omständigt tycker jag! 

Ev. Kan jag i alla fall börja jobba några veckor tidigare med lite administrativa uppgifter, vårdplanerare! Vore jättebra! 

Så igår var jag o tränade med sjukgymnasten för första gången, gick bra ändå o jag känner att jag är på gång! Inomhus kan jag gå kortare sträckor utan kryckorna!! Snart kan jag cykla, än så länge får jag vagga tramporna fram o tillbaka för att töja knät att vilja böja sig mer, klarade knappa 90 grader efter ett tag igår! 

Putte har varit iväg i Göteborg ett par dagar så det har varit ett pussel att få ihop allt. Men jag kör bil nu så det mesta löser sig! 

Lithea hade ridning, Havanna fotboll o sen hade Litheas skola konsert igår så det skjutsades o hämtades o stressades lite igår. Jag var trött "på riktigt" igår kväll, somnade i soffan! 

Idag är det lite lugnare!
Mamma mår bättre o är hemma igen! De hittade inget fel på henne! 

3 dagar i veckan ska jag träna hos sjukgymnasten nu! 

Idag ska jag försöka klara att plocka undan lite här hemma. 
Imorgon ska jag väga mej... 

Hej hopp 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela